PERUNE, MAJSTORE: Nenad Peruničić ponovo u ulozi igrača
Foto: Saša Pavlić

Trener rukometaša Crvene zvezde

PERUNE, MAJSTORE: Nenad Peruničić ponovo u ulozi igrača

Ostali sportovi -
Čuveni as svetskog i srpskog rukometa Nenad Peruničić zaigrao protiv Rudara iz Kostolca, ali nije mogao sam da spreči poraz

Jednom majstor - uvek majstor. Nenad Peruničić za nešto manje od mesec dana puni 44 godine, ali to ga nije sprečilo da ponovo zaigra rukomet! Međutim, koliko se legendarni Terminator iznervirao, bolje da je ostao na klupi i bavio se samo trenerskim poslom. Crvena zvezda poražena je od Rudara 25:22 u 2. kolu plej-auta Superlige.Sramota je za momke koji imaju 20 godina da najviše pobedu želi igrač koji ima 43 godine i prošao je sve u karijeri. Zato su i pošteno iznervirali Peruničića, koji je juče igrao gotovo 40 minuta. Uglavnom u odbrani i nekoliko napada, kada je podučavao maestralnim dodavanjima sve na parketu. Ali nije mogao sam. A imao je želju do neba. Na tribinama su bili Peruničićev prvi trener, brat Predrag, brojni nekadašnji saigrači i nešto više od 200 ljudi, koji su majstora rukometa pozdravili ovacijama.Jedino ga nisu ispoštovali momci koje trenira, i zato nije mogao da sakrije bes. S razlogom. Porazom od Kostolčana crveno-beli dodatno su sebi zakomplikovali život u borbi za opstanak. A verovatno i odvratili trenera od želje da im ubuduće pomogne na parketu.Peruničić je jednim pogotkom podsetio sve prisutne na vremena kada protivnici nisu imali odgovor za njegove šuteve sa preko deset metara.

Ljut kao risNEĆE VIŠE NA TERENTeško, preteško pao je Peruničiću poraz od Rudara. Tako je na putu do svlačionice legendarni as naglas komentarisao:- Jeb.o me pas kada sam odlučio da se skinem za utakmicu - kipteo je od besa stari as.Podsećamo, Peruničić je na zalasku karijere igrao mečeve pod injekcijama zbog povrede ramena. Sinoć je takođe na teren izašao uz veliki rizik. Saigrači to nisu cenili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track