(FOTO) MI SMO TIM ZA RIO: Olimpijski komitet i Adria media grupa potpisali ugovor

Najbolji sa najboljima

(FOTO) MI SMO TIM ZA RIO: Olimpijski komitet i Adria media grupa potpisali ugovor

Ostali sportovi -
Počasni gost na potpisivanju ugovora bio je predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah, koji boravi u jednodnevnoj poseti Srbiji
1 / 32 Foto: KURIR

Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah prisustvovao je potpisivanju sponzorskog ugovora između Adrija Medija Grupe i Olimpijskog komiteta Srbije, čime je naša kuća postala zvaničan partner krovne sportske organizacije u Srbiji.

On je istakao kako mu je čast što je bio svedok ovako velikog dana za srpski sport i poželeo da naša zemlja na Olimpijskim igrama u Riju naredne godine bude uspešnija nego na Igrama u Londonu.

- Od ove saradnje benefit će imati OKS, ali i Adrija Medija Grupa, jer će milionska čitalačka publika biti uz vaše sportiste. Želeo bih da čestitam na ovom ugovoru i da poželim Srbiji da ima uspešne Olimpijske igre u Riju naredne godine - poručio je Bah.

http://www.youtube.com/watch?v=on1jlBbbdBY

Olimpijski komitet Srbije na svečanom činu poptisivanja predstavljao je predsednik Vlade Divac, dok je ispred najmoćnije medijske kuće na Balkanu bila Natalija Cvetković, potpredsednik Adrija Medija Grupe.

- Adrija Medija Grupa je lider u ovoj oblasti i čast je potpisati ugovor o saradnji s njima. Uveren sam da se ona neće završiti na Olimpijskim igrama u Riju, već će biti nastavljena i posle toga na duži vremenski rok - poručio je Vlade Divac, dok je Natalija Cvetković istakla:

Natalija Cvetković, potpredsednik Adrija Medija Grupe
Natalija Cvetković, potpredsednik Adrija Medija Grupe

- Srpski olimpijci treba da znaju da Adrija Medija Grupa sa svoja dva najistaknutija izdanja dnevnim listom Kurir i nedeljnikom Njuzvik, kao i svim ostalim štampanim i digitalnim izdanjima, svim srcem stoje uz njih i da će imati našu punu podršku. S druge strane, nama će biti čast da stojimo rame uz rame s najboljima i verujem da će ova saradnja biti nastavljena i u budućnosti.

(K. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track