Najnovije vesti

ORLOVI PALI POSLE DRAME: Srbija poražena od Brazila na startu Svetske lige
Foto: Fivb.org

Meč trajao pet setova

ORLOVI PALI POSLE DRAME: Srbija poražena od Brazila na startu Svetske lige

Ostali sportovi
Brazil i Srbija igraće u nedelju od 15,00 časova drugi meč prvog vikenda Svetske lige

BELO HORIZONTE - Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcija Brazila 3:2, po setovima (24:26, 25:17, 25:22, 26:28, 15:11) u prvom meču prvog vikenda grupe A Svetske lige.

U selekciji Brazila najviše poena je imao Leandro Visoto Neves 18, a Rikadro Lukareli Santos de Souza je ostvario 16. U reprezentaciji Srbije Uroš Kovačević i Marko Ivović su sakupili po 17 poena.

Ovo je bila prva zvanična utakmica novog selektora Srbije Nikole Grbića. Naša selekcija je dobila bod, pošto je osvojila dva seta u ovoj utakmici.

"Mislim da su igrali bolje kod visokih lopti i kada su primali loše. Tu su imali visok procenat napada, odnosno mi nismo bili dobri u bloku i odbrani. Imali samo naše šanse, ali vidi se da nam treba svežine, brzine, uigranosti i preciznosti. S obzirom na to u kom smo periodu turnira, igrati 3:2 protiv Brazila kod njih kod kuće, mislim da mogu da budem zadovoljan. Sad ćemo pogledati gde smo mogli bolje i mislim da ćemo biti spremniji za narednu utakmicu", rekao je Grbić posle meča.
 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...