VEROVALI ILI NE OVO JE MILORAD ČAVIĆ: Pica mi je došla glave!
Foto: Instagram, Prof

Bivši plivač se ugojio i izgubio kosu

VEROVALI ILI NE OVO JE MILORAD ČAVIĆ: Pica mi je došla glave!

Ostali sportovi -
Naš plivač potpuno promenio lični opis, a slikom nindža kornjače na Instagramu otkrio od čega je dobio višak kilograma

Šta učini, crni Milorade?! Nema sumnje da se upravo ovako prijatelji obraćaju Čaviću, koga nisu dugo videli. Najbolji srpski plivač, koji je nedavno napunio 31 godinu, toliko se ugojio da ga je bukvalno teško prepoznati. I ne samo što je znatno povećao telesnu masu već je ostao i bez kose. Trofejni sportista je potpuno promenio lični opis.Milorad je trenutno na moru, na nekoj egzotičnoj destinaciji, odakle postavlja fotografije na Instagram. Ne zna se s kim se odmara pošto je na svakoj fotografiji sam, ali iz priloženog se vidi da i te kako uživa u hrani. Da je Čavić i veliki ljubitelj pica, potvrdio je šaljivom slikom nindža kornjače Mikelanđela, koji, vidno ugojen, u suzama izgovara: „Pica je uništila moj život“. Uz to je napisao: „Moj takođe, moj takođe“.

Pliva na suvom... Milorad postao biciklista
Pliva na suvom... Milorad postao biciklista

Nema devojkuOsvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama 2008. do prošle godine je držao školu plivanja u Kragujevcu, ali napustio je ovaj biznis zbog, kako je rekao, nerazumevanja Grada i države. Čavić je čak najavio odlazak iz zemlje, a ove godine je vodio i rat sa čelnicima Plivačkog saveza Srbije. Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt s našim uspešnim sportistom, ali njegov telefon je bio nedostupan.Inače, bliski prijatelji Milorada Čavića tvrde da on trenutno nema devojku. Kao što je poznato, u najboljim plivačkim danima bio je u vezi sa odbojkašicom Ivanom Đerisilo, s kojom je jedno vreme čak i živeo u stanu koji je dobio na korišćenje od države u znak zahvalnosti za doprinos na sportskom polju.

Trofejna karijeraČavić, pored srpskog, ima i američko državljanstvo budući da je rođen u Kaliforniji, gde je završio studije na univerzitetu Berkli. U periodu od 12. decembra 2003. do 26. marta 2004. bio je nosilac svetskog rekorda na 100 metara delfin u malim bazenima, s vremenom 50,02 sekunde, koji je postavio na Evropskom prvenstvu u Dablinu. Na istom takmičenju osvojio je srebrnu medalju u trci 50 metara slobodnim stilom. Na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju u decembru 2006. odbranio je titulu prvaka Evrope u trci 100 metara delfin, a osvojio je i drugo mesto u disciplini 50 metara slobodno. Na sledećem Evropskom prvenstvu u Debrecinu, 2007, odbranio je titulu prvaka Evrope, potom je osvojio i titulu prvaka Evrope u disciplini 50 metara delfin. Državni rekorderNosilac je državnog rekorda, a pored toga što je osvojio brojne evropske i svetske medalje, krunu karijere ostvario je 2008. u Pekingu, osvajanjem srebra na Olimpijskim igrama. Kao što je poznato, zlatna medalja mu je izmakla za deo stotinke u famoznoj trci koju je, uz aferu „omega“, dobio Amerikanac Majkl Felps.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track