GRBIĆ PO PLASMANU U FINALE:  Ovaj tim ima devet života, ali u njemu nema sujete
Foto: FIVB

Oduševljen

GRBIĆ PO PLASMANU U FINALE: Ovaj tim ima devet života, ali u njemu nema sujete

Ostali sportovi -
Voleo bih da igramo kao do sada, protivnik je nebitan, poručio je selektor odbojkaša Srbije

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je posle plasmana u finale završnog turnira Svetske lige da je izuzetno ponasan na njegov tim.

"Mislim da imamo fantastičnu ekipu, momci igraju za tim i daju sve od sebe, bez obzira da li su starteri ili ulaze sa klupe za jedan poen. Zaista nema sujete, nema ljutnje i to je ono što krasi ovu grupu. Izuzetno sam ponosan na njih", rekao je Grbić za sajt OSS.

On je pohvalio ceo tim, posebno Sašu Satrovića, Aleksandra Okolića i Nikolu Kovačevića, koji je susret završio sa 19 poena.

"Ova pobeda potvrđuje da ona od juče nije bila slučajna. Ekipa je pokazala da ima devet života, danas smo imali prednost od 2:0, meč loptu i nekoliko sudijskih gršaka protiv nas. Da je jedna bila u našu korist odavno bismo bili u hotelu. Bili smo jaki i pored toga, njihovog stizanja na 2:2, i vođstva od 10:6 u petom setu. Uspeli smo da okrenemo rezultat i ostavimo protivnika na 12 osvojenih poena. Malo njih bi verovalo da može to da ostvari", dodao je Grbić.

Protivnik Srbije u finalu biće Francuska, koja je u pet setova savladala Poljsku.

"Imamo više vremena da se odmorimo i sačekamo protivnika, očekuje nas još jedan težak meč. Voleo bih da igramo kao do sada, protivnik je nebitan", poručio je Grbić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track