(VIDEO) POZMOZIMO SRPSKOJ REPREZENTATIVKI: Plivačica Katarina Draganov Čordaš teško povređena!
Foto: Printskrin

Apel za pomoć

(VIDEO) POZMOZIMO SRPSKOJ REPREZENTATIVKI: Plivačica Katarina Draganov Čordaš teško povređena!

Ostali sportovi -
Zbog povreda zadobijenih lomom tri vratna pršljena nalazi se u nepokretnom stanju i biće potrebna opsežnija hirurška intervencija u Austriji

ZRENJANIN - Reprezentativka Srbije u plivanju i višestruka državna rekorderka, Katarina Draganov Čordaš, teško je povređena, pa se na Fejsbuku pojavio apel za pomoć u lečenju ove vrsne plivačice.

"Naša draga prijateljica, sestra i višestruka plivačka prvakinja Balkana,višestruka državna rekorderka, reprezentativka Srbije Katarina Draganov Čordaš nalazi se u teškom zdravstvenom stanju i potrebna joj je naša pomoć. Zbog povreda zadobijenih lomom tri vratna pršljena nalazi se u nepokretnom stanju i biće potrebna opsežnija hirurška intervencija u Austriji. Molimo sve prijatelje i ljude dobrog srca da se uključe u akciju prikupljanja dobrotvornog priloga za operaciju koja u velikoj meri nadmašuje finansijske mogućnosti porodice Draganov-Čordaš.

Na ovaj racun mozete poslati pomoc :160-5600100317880-27 BANCA INTESA

Unapred HVALA!"

Naša draga prijateljica, sestra i višestruka plivačka prvakinja Balkana,višestruka državna rekorderka,reprezentativka...

Posted by Stefania Draganov-Čordaš on Friday, August 7, 2015

Svi koji žele da se uključe u akciju prikupljanja sredstava za povređenu plivačicu sve informacije mogu pratiti na Fejsbuk stranici Pomozimo Katarini Čordaš da ponovo pliva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track