JESEN U ZNAKU KIK BOKSA: Beograd domaćin Svetskog prvenstva
Foto: Kurir Sport

Ljubo Jalovi brani titulu

JESEN U ZNAKU KIK BOKSA: Beograd domaćin Svetskog prvenstva

Ostali sportovi -
Titulu Svetskog prvaka u kategoriji K1 do 75 kilograma brani Ljubo Jalovi, koji je 2013. godine u Brazilu osvojio prvo mesto

Kik boks savez Beograda i ove jeseni organizuje dosta sportskih manifestacija.

Već naredne nedelje 13. septembra u SC "Olimp" (amfitetar) na otvorenom, održaće se memorijalni turnir "Luka Bastinac 2" sa početkom u 16 časova. Ulaz je besplatan, a pozivaju se svi sugrađani da dođu i provedu prijatno nedeljno popodne uz sportski i muzički program.

Nastupiće momci iz grupe THCF koji su ujedno i voditelji ovog programa. Takmičari nastupaju u više borilačkih sportova kao što su kik boks, savate, bii i drugi.

Organizatori programa su KBS Pobednik, KB savez Beograd, Savate savez Beograd, uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Prvenstvo Beograda u disciplini kik lajt u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim uzrasnim kategorijama, po prvi put će se održati u hali Đurićevo 3a 26. septembra sa početkom u 11 časova.

Oktobar je rezervisan za prvenstvo Beograda u ful kontaktu kao i za Svetsko prvenstvo od 24.-31.10.2015. Kik boks savez Beograda je suorganizator Kik boks saveza Srbije na čijem čelu se nalazi Borislav Pelević. Finale Svetskog prvenstva održaće se u Areni.

Titulu Svetskog prvaka u kategoriji K1 do 75 kilograma brani Ljubo Jalovi, koji je 2013. godine u Brazilu osvojio prvo mesto.

KBS Beograd za kraj godine planira Otvoreno prvenstvo u kik lajtu i sa tim će se završiti takmičarska sezona za 2015. godinu. "Uspešna takmičarska sezona očekuje se i u 2016. godini jer sportom bi se trebalo boriti protiv loših stvari u društvu", rekla je Stanka Pejović, predsednik KBSB i dodala da se i dalje nada dobroj saradnji sa sekretarijatorm za sport i omladinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track