Jovana Brakočević: Beba će za mene biti najveća sreća!
Foto: Vlada Šporč

Radost: Srpska odbojkašica se porađa oko nove godine

Jovana Brakočević: Beba će za mene biti najveća sreća!

Ostali sportovi -
Jovana Brakočević uživa u trudnoći i otkriva da još nije odlučila hoće li dete na svet doneti u Italiji ili Srbiji

Srpska odbojkašica Jovana Brakočević (27) rekla je u intervjuu za Stori da se odlično oseća kao trudnica i da strpljivo čeka jedan od najlepših trenutaka u životu.Tokom proleća prestala je s treninzima u Azerjolu iz Bakua, pa je postalo jasno da su priče o „drugom stanju“ koje su se čule po Beogradu - tačne.Termin oko Nove godine- Čim smo suprug i ja odlučili da imamo dete, nismo osetili potrebu da širimo priču, a pogotovo ne da je delimo s medijima. Ugovor koji imam s klubom nije prekršen, naprotiv. Čekam prinovu i za mene ne postoji veća sreća od toga. Nema nikakvih posebnih izmena u mom načinu života, a čak ni fizičke promene nisu previše vidljive, s obzirom na to da mi se stomak jedva nazire - rekla je Jovana, koja je s nekadašnjim odbojkašem Marčelom Kanzijanom u braku od sredine prošle godine.Mladi bračni par ovih dana uživa u čarima leta:- Trenutno smo u Italiji, na moru. Iako se u proteklim mesecima nisam bavila odbojkom, dosta sam fizički aktivna. Trudim se da održim tonus mišića da bi mi kasniji povratak na teren bio što lakši.

Spremni za ulogu roditelja... Jovana Brakočević sa suprugom Marčelom Kanzijanom
Spremni za ulogu roditelja... Jovana Brakočević sa suprugom Marčelom Kanzijanom

Letovanje u ItalijiJovana je otkrila kad joj je termin za porođaj, ali je pol deteta zadržala za sebe.- Poznat mi je pol deteta, ali to bih zadržala za sebe. Termin za porođaj je oko Nove godine. Još nisam odlučila gde ću se poroditi. Trudnoću prate ginekolog iz Srbije i iz Italije, a mesto dolaska bebe na svet zavisiće od obaveza mog supruga, kao i nekih planova koje imam. Ima još vremena da donesemo pravu odluku - poručila je naša odbojkašica.

PorodicaVANJA I SARA ČEKAJU ČETVRTO DETEPotpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije Vladimir Grbić i njegova supruga, bivša karatistkinja Sara Grbić za nekoliko meseci uvećaće svoju porodicu za još jednog člana.Vanja i Sara imaju tri ćerke - Inu (11), Unu (9) i Milu (3) - a nova prinova u skladu je sa željama našeg proslavljenog odbojkaša, koji je nakon rođenja prve ćerkice poželeo da ima najmanje četvoro dece. Ova želja Vladimiru se rodila kad je prvi put video suprugu s bebom u naručju, a ta scena mu je, kako je svojevremeno priznao, promenila život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track