UDOVIČIĆ: Nastavljamo sa izgradnjom sportske hale u Užicu
Foto: Dragana Udovicic

Projekat Završi započeto

UDOVIČIĆ: Nastavljamo sa izgradnjom sportske hale u Užicu

Ostali sportovi -
Želja ministarstva, ali verujem i celog društva, jeste da danas nijedno dete u Srbiji ne bude uskraćeno za prostor za igru i bavljenje sportom, rekao je ministar omladine i sporta

UŽICE - Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i gradonačelnik Užica Tihomir Petković potpisali su danas ugovor o sufinansiranju izgradnje sportske hale u tom gradu.

Udovičić je ocenio da potipisavanje ugovora znači veliki korak unapred, nakon što su radovi na sportskoj dvorani u Užicu bili prekinuti.

"Želimo da ostane nešto iza nas, ali nešto na čemu možemo da gradimo uspehe, nešto što je završeno, a ne da ostane na pola urađeno. Upravo zato smo i pokrenuli projekat 'Završi započeto' u okviru kojeg želimo da sve objekte i radove koji su počeli i stali u nekom momentu, završimo i omogućimo svima što bolje uslove", rekao je Udovičić.

On je rekao da su srpski sportisti ostvarili velike uspehe u poslednje vreme.

"Želja ministarstva, ali verujem i celog društva, jeste da danas nijedno dete u Srbiji ne bude uskraćeno za prostor za igru i bavljenje sportom. Svim silama se borimo da gradimo nove objekte za našu decu, ali pre toga moramo da završimo one koji su započeti, kao što je upravo i ova hala, na kojoj, na moje veliko zadovoljstvo, rad nastavljamo danas", rekao je Udovičić i dodao da očekuje da će krajem godine prva faza radova na objektu biti završena.

Nakon potpisivanja Sporazuma, Udovičić je zajedno s ministrom odbrane Bratislavom Gašićem i ministrom pravde i državne uprave Nikolom Selakovićem prisustvovao svečanoj akademiji u Narodnom pozorištu povodom dana Grada Užica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track