(FOTO) TREĆA MEDALJA ZA VELJU: Stjepanović drugi na 200 metara slobodno
Foto: Facebook

Svetski kup u Dubaiju

(FOTO) TREĆA MEDALJA ZA VELJU: Stjepanović drugi na 200 metara slobodno

Ostali sportovi -
Srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je treću medalju na svetskom kupu u Dubaiju, pošto je bio drugi u trci na 200 metara slobodnim stilom
1 / 6 Foto: Facebook

On je stazu isplivao u vremenu 1.46,63, što je za tri stota dela sekunde sporije od pobednika trke Britanca Džejmsa Gaja. Treće mesto osvojio je Francuz Žeremi Straviju, koji je trku završio u vremenu od 1.47,10 minuta.

"Svega tri stotinke su me delile od zlata. Tako blizu, a tako daleko. Ipak, ponosim se i drugim mestom", napisao je Stjepanović na društvenim mrežama posle trke.

Stjepanović je u petak bio drugi na 400 metara slobodnim stilom, sa vremenom tri minuta i 47,75 sekundi, a drugu medalju - bronza, osvojio je na 100 metara, obezbedivši olimpijsku normu u toj disciplini.

Velimir Stjepanović je osvojio još jednu srebrnu medalju na #SWCDubai u trci na 200m slobodnim stilom sa vremenom: 1.46,63. Čestitamo našem plivaču na osvajanju nove medalje!

Posted by Olimpijski komitet Srbije on субота 7. новембар 2015.

Najbolji srpski plivač plasirao se u finale trke na 200 metara slobodnim stilom na Svetskom kupu u Dubaiju. Stjepanović je trku završio za 1:48.99 minuta.

Samo tri stotinke falile za zlato. Posle sjajne trke završio sam kao drugi. Brži je bio Džejms Gaj, svetski šampion. Iza...

Posted by Velimir Stjepanović Official on Saturday, November 7, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track