DRUŽENJE S OLIMPIJCIMA: Da obradujemo Srbiju zajedno!
Foto: Nebojša Mandić

U susret Riju

DRUŽENJE S OLIMPIJCIMA: Da obradujemo Srbiju zajedno!

Ostali sportovi -
Na nama sportistima je da napravimo svoje najbolje rezultate, a na medijima da to prenesu na najbolji mogući način i da tako zajedno obradujemo građane Srbije, rekla je Andrea Arsović

Olimpijski komitet Srbije i Vojvođanska banka, zvanična banka Olimpijskog tima Srbije, organizovali su prvo u nizu druženje predstavnika medija sa olimpijcima koji će predstavljati našu zemlju na Olimpijskim igrama u Riju 2016.U susret Riju, o svojim planovima, toku priprema i takmičenjima, ali i temama koje nisu isključivo sportske sa novinarima su razgovarali kajakašica Milica Starović, veslač Miloš Vasić, atletičarka Dragana Tomašević, plivač Čaba Silađi, strelkinja Andrea Arsović i rvač Davor Štefanek.- Na putu za Rio, kao i mi, i predstavnici medija se spremaju za najveći sportski događaj naredne godine. Svako ima svoje zadatke. Na nama sportistima je da napravimo svoje najbolje rezultate, a na medijima da to prenesu na najbolji mogući način i da tako zajedno obradujemo građane Srbije - rekla je Andrea Arsović, dok se u ime Vojvođanske banke sportistima i predstavnicima medija obratio član Izvršnog odbora Vojislav Lazarević.- Već 16 dugih godina podržavamo najbolje srpske sportiste na putu ka Olimpijskim igrama. Obezbeđujemo im da imaju najbolju moguću opremu za treniranje i efikasnu pripremu za Olimpijske igre, a zauzvrat delimo s njima njihove izuzetne uspehe na međunarodnim takmičenjima. Podržali smo olimpijski tim u Atini, Pekingu i Londonu i radujemo se da aplauzima ispratimo njihove nove pobede u Riju.

Đorđe VišackiKREIRAMO ATMOSFERU PODRŠKEDruženju je prisustvovao i generalni sekretar OKS Ðorđe Višacki.- Samo uz vašu podršku naše sportiste možemo da predstavimo javnosti kao istinske heroje i najbolje ambasadore Srbije, što oni svakako i jesu, i da u susret Riju kreiramo atmosferu prave i istinske podrške za naš tim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track