BADMINTON: Andrić akter seminara u Kopenhagenu
Foto: BSS

Seminar Evropske konfederacije

BADMINTON: Andrić akter seminara u Kopenhagenu

Ostali sportovi -
Generalni sekretar Badminton saveza Srbije Andreja Andrić 3. i 4. decembra 2015. boravio je u glavnom gradu Danske Kopenhagenu gde je učestvovao na Seminaru Evropske badminton konfederacije (BEC) za koordinatore Shuttle Time projekta Svetske badminton federacije (BWF).

Na ovom važnom događaju prisustvovalo je preko 18 učesnika iz 16 evropskih zemalja.

"Seminar je bio veoma koristan i konstruktivan. Učesnici Seminara su, pre svega, razmenili iskustva u primeni ovog značajnog projekta s ciljem da dođe do njegovog unapređenja u primeni. Svako je imao priliku da upozna prisutne sa načinom kako se sprovodi Shuttle Time projekat u svojoj zemlji i da upozna prisutne sa dosadašnjim pozitivnim efektima, ali i poteškoćama s kojima se suočava. Takođe, ovo je bila idealna prilika da se razmene kontakti i da se tako umreže osobe koje su neposredno uključene u realizaciju ovog projekta. BEC, kao moderator Seminara, dao je smernice kako da se sa što više uspeha izvrši potpuna implementacija projekta, šta može da očekuje kao pomoć kako o ove organizacije tako i od BWF", kazao je Andrić koji je boravak u Danskoj, vodećoj evropskoj badminton sili, iskoristio da poseti sedište BEC u predgrađu Kopenhagena Brondbiju.

Vlada Republike Srbije, Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću srpskog predstavnika na Seminaru u Danskoj, kao i na razvoju Shuttle Time projekta u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track