PROPEVALE U DANSKOJ: Srpkinje u karaokama

Rukometašice se dobro zezale tokom slobodnog dana

PROPEVALE U DANSKOJ: Srpkinje u karaokama

Ostali sportovi -
Naše devojke propevale u Danskoj, gde večeras (18.30) u utakmici sa selekcijom Tunisa overavaju plasman u osminu finala Svetskog prvenstva

Rukometašice Srbije večeras (18.30) igraju poslednji meč grupne faze 22. Svetskog prvenstva u Danskoj, a za plasman u drugi krug takmičenja biće im dovoljan i jedan bod, a ukoliko Japan izgubi od Mađarske, mogu i one sebi da dozvole poraz od Tunisa.Srpkinje će sigurno u osminu finala ići kao četvrtoplasirane iz svoje grupe A i u zavisnosti od raspleta u grupi B, odmeriće snage protiv Švedske, Holandije ili Poljske. Eventualni meč sa Skandinavkama fiksiran je za nedelju u 20.45, dok će se u drugom slučaju duel igrati u ponedeljak.Znajući koliko su značajan posao već uradili i koliko ih teške obaveze čekaju u nastavku takmičenja, aktuelne vicešampionke sveta sinoć su u svojoj bazi u Danskoj organizovale takmičenje u karaokama kako bi još više poboljšale atmosferu u timu.- Imali smo dve jake utakmice i odmor nam je bio potreban da bismo otišle na neophodne terapije. Uz to, družile smo se, išle u šetnju, igrale se raznih igara, a na kraju smo imali i takmičenje u karaokama, pa je atmosfera pred nastavak takmičenja zaista fenomenalna - kaže jedna od najboljih srpskih igračica Kristina Liščević.(K. R.)

Četiri tima idu daljeNEIZVESNO U OSTALIM GRUPAMAPo prve četiri selekcije iz svake grupe proći će u drugu fazu Svetskog prvenstva.U B grupi posle četiri kola vode Holandija i Švedska sa po sedam bodova. U C grupi vodi Rusija sa šest bodova, po četiri imaju Norveška, Rumunija i Španija. U grupi D najbolji su Brazil i Francuska sa po pet bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track