PRIPREME ZA EP: Rukometaši Srbije u šopingu
Foto: Zorana Jevtić

U susret Evropskom prvenstvu u poljskoj

PRIPREME ZA EP: Rukometaši Srbije u šopingu

Ostali sportovi -
Srpska rukometna reprezentacija ulazi polako u poslednju fazu priprema za Evropsko prvenstvo u Poljskoj (15-31. januara), a juče su se najbolji srpski rukometaši u prodavnici sportske opreme „Ðak“ družili s navijačima.

Tom prilikom selektor Dejan Perić predočio je javnosti da je zadovoljan trenutnom formom svojih igrača i da veruje kako će, pogotovo kad se kipa kompletira, sve izgledati mnogo bolje.- Zahvaljujem sponzoru i velika mi je čast što nosimo „Humelovu“ sportsku opremu. Imamo odličnu saradnju na visokom nivou s kompanijom „Ðak“ i nadam se da će tako i ostati. Polako se spremamo za sve ono što nas očekuje, a očekujem da potpuno kompletni budemo tek nakon Nove godine, kad će nam se pridružiti reprezentativci koji imaju obaveze u klubovima - kaže Dejan Perić i dodaje:- Pripreme idu po planu, zadovoljan sam kako momci rade i verujem da ćemo u januaru imati priliku da ostvarimo dobar rezultat. Važno je da nastavimo s ovako dobrim odnosom jer se onda i eventualne greške lakše prevazilaze.(K. R.)

Počinju mečeviSUTRA PROTIV RUMUNIJE„Orlovi“ će do polaska u Poljsku odigrati tri kontrolna meča, a prvi je na programu već sutra, kad na Banjici u okviru Dana srpskog rukometa gostuje selekcija Rumunije. Nakon toga Srbija će odigrati dva susreta protiv reprezentacije Mađarske, i to najpre u Senti 8. januara, a potom i u Kečkemetu dva dana kasnije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track