POZNATI SPORTISTI KAO DECA: I oni su se radovali Deda Mrazu

Kurir otkriva koje poklone su dobijali

POZNATI SPORTISTI KAO DECA: I oni su se radovali Deda Mrazu

Ostali sportovi -
Detinjstvo Jasna Šekarić dugo verovala u čiku s belom bradom u crvenom kaputu. Viktor Troicki želeo piratski brod, Milica Mandić dobila „Super-Marija“, dok je Živko Živković dobio helikopter...

Jasna Šekarić, strelkinja

Novogodišnji i božićni praznici za mene su najlepše doba godine. U Deda Mraza sam vrlo dugo verovala. Pa čak i kad sam počela da sumnjam, opirala sam se tome. Uživala sam u tome da pravim nakit za jelku, verujući da što je bolje okitim, poklon će biti lepši. Naravno da je to uvek bilo nešto što je mama uspevala da sazna iz mojih pisama Deda Mrazu. I nikad se nisam razočarala!

Ivana Maksimović, strelkinja

Moja najveća novogodišnja želja u detinjstvu bila je da mi Deda Mraz donese muzičku mini-liniju. Roditelji tada nisu bili baš u dobroj finansijskoj situaciji, pa sam to poželela od Deda Mraza. Naravno, bilo je i drugih stvari koje sam želela, raznoraznih igračaka. Neke sam dobila, neke nisam, ali sam se uvek podjednako radovala svakom poklonu.

Ana Bajić, tekvondoistkinja

Kao mala i nisam baš želela od Deda Mraza „barbike“ i lutkice kao i većina devojčica. Više sam želela loptu, motor, bicikl, društvene igre i, naravno, mnogo slatkiša. Za mene je i dan-danas Deda Mraz veliko oduševljenje, jer sam u duši veliko dete.

Davor Štefanek, rvač

Za razliku od nekih mojih drugara iz vrtića, nikad se nisam plašio Deda Mraza. Uvek sam se radovao susretu s njim. Naravno, sve zbog poklona. Nekako sam više voleo da dobijem slatkiše nego igračke. I naravno, bio sam u stanju da za dan pojedem sve što dobijem.

Viktor Troicki, teniser

Sećam se da sam mnogo želeo da dobijem piratski brod. Stalno sam tražio roditeljima da mi ga kupe. Naravno, dobio sam ga, navodno od Deda Mraza. Mojoj sreći nije bilo kraja kad sam ga ugledao ispod jelke. Ma, obožavao sam novogodišnje proslave.

Milica Mandić, tekvondoistkinja

Oduvek volim novogodišnje i božićne praznike. Sva ta frka oko Nove godine mi baš prija. Kao mala još više sam se radovala snegu i Novoj godini. Pamtim da mi je najdraža igračka bila igrica „Super-Mario“. Dobila sam je zajedno sa sestrom Jovanom. Volela sam i „Segu“, tada baš popularnu igricu. Naravno, to nam je dao Deda Mraz.

Dušan Borković, automobilista

Oduvek mi je želja bila da dobijem karting ili bilo koji poklon koji ima veze s trkama. Pamtim da sam kao devetogodišnjak dobio karting i to je jedan od najdražih poklona. Eto, ljubav prema automobilima dotira od rođenja. Uvek sam voleo brzu vožnju, a i zamišljao sam da su sanke Deda Mraza baš brze. Kao mali sam želeo da se provozam i njima.

Bobana Veličković, strelkinja

Nisu se moje želje mnogo razlikovale od želja ostale dece. Umela sam da šaljem pisma Deda Mrazu, a uglavnom su to bili crteži umesto spiska želja. Najdraži poklon svakako je bio kad sam napokon dobila svog prvog kućnog ljubimca - mačku, koju sam godinama tražila od roditelja. Jedne Nove godine konačno sam je dobila.

Marina Maljković, selektor

Dosta ludačkih stvari sam naručivala od Deda Mraza, ali u pitanju su bile sitnice, ne neke glomazne i skupe igračke. Evo jednog primera: želela sam da od Deda Mraza dobijem majicu sa slonom. Naručila sam je iz Amerike, specijalno za sebe.

Živko Živković, fudbaler

Najdraži poklon mi je bio helikopter. Sećam se da sam bio u sobi i čuo neko lupkanje po prozoru, a majka mi je rekla: „Sine, brzo, Deda Mraz ti je ostavio nešto ispred vrata.“ Otvorim vrata, kad ono helikopter. Bio sam toliko oduševljen da sam trčao po kući vikao: „Deda Mraz mi je dao najbolji poklon!“ Pokazivao sam ga i svima u komšiluku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track