Najnovije vesti

OKS i SRPC Milan Gale Muškatirović partneri u pripremama olimpijaca za Rio
Foto: Oks.org.rs

Potpisan ugovor

OKS i SRPC Milan Gale Muškatirović partneri u pripremama olimpijaca za Rio

Ostali sportovi
Olimpijski komitet Srbije i SRPC "Milan Gale Muškatirović" potpisali su danas Ugovor o partnerstvu kojim je ovaj Centar postao partner OKS u pripremama naših sportista za OI 2016.

Zahvaljujući ovoj saradnji članovi olimpijskog tima Srbije za Rio dobili su priliku da svoje pripreme sprovode u vrhunskim uslovima bazena i teretane Sportsko-rekreativno-poslovnog centra "Milan Gale Muškatirović".Ugovor su potpisali potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Paspalj i direktor Centra "Milan Gale Muškatirović", Branislav Krekić, a prisutne je pozdravio i član Veća opštine Stari grad Marko Bastać.Događaju su prisustvovali i članovi olimpijskog tima Srbije Čaba Silađi i Anja Crevar. U ime plivača, ali i ostalih članova Tima Srbije prisutnima se obratio Čaba Silađi.

"U Srbiji nema puno olimpijskih bazena, a Gale je svakako najlepši i pruža nam najbolje uslove. Mnogo nam znači, posebno u zimskim mesecima kada je generalno smanjena mogućnost treniranja u 50-metarskim bazenima", rekao je Silađi.

Krekić je prisutnima poželeo dobrodošlicu, a zatim rekao:"Želeli smo da omogućimo najbolje uslove u našem Sportskom centru kako za rekreativni, tako i za profesionalni sport, i tako postanemo Sportski centar od nacionalnog značaja. Partnerstvo sa Olimpijskim komitetom Srbije predstavlja krunu i potvrdu da smo zacrtane ciljeve ostvarili".

Potpredsednik OKS Žarko Paspalj izjavio da OKS dosta znači kada naši sportisti imaju vrhunske uslove za pripreme.

"Kroz ovu saradnju dobili smo još jedan objekat, uz Republički zavod za sport gde naši olimpijci  imaju sve uslove za dobar trening. Dugujemo veliko hvala ljudima iz SRPC Milan Gale Muškatirović što su prepoznali potrebu sportista i značaj podrške koju im na ovaj način pružaju", rekao je Paspalj.   OI će biti održane od 5. do 21. avgusta  u Rio de Žaneiru. Olimpijski tim Srbije u ovom trenutku broji 73 sportista.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...