SPEKTAKL U RINGU Nenad Stanković: Nokautiraću Advašila za titulu u IBO
Foto: Saša Pavlić

Pred novim izazovom

SPEKTAKL U RINGU Nenad Stanković: Nokautiraću Advašila za titulu u IBO

Ostali sportovi -
Naš bokser 21. maja u Subotici boksovaće za titulu šampiona sveta u IBO verziji, a protivnik će mu biti bivši prvak Evrope

Prštaće u ringu hale u Subotici! Srpski bokser Nenad Stanković boksovaće s Gruzijcem Gorgijem Advašilom za šampiona u IBO verziji, a taj meč zakazan je za 21. maj u gradu na severu Srbije.Stanković je istakao da je reč o velikom protivniku, prvaku Evrope i sveta, ali obećava da će Adašavili nokautirati u trećoj ili četvrtoj rundi.

Hoće novi pojas... Nenad Stanković
Hoće novi pojas... Nenad Stanković

Protivnik iz Gruzije

- Naporno se pripremam za taj duel i zbog toga verujem da ću taj meč pobediti. Idem toliko daleko da mom protivniku predviđam nokaut, i to veoma brzo. Jedva čekam taj okršaj i verujem da ću postati šampion u IBO verziji. Reč je o dobrom bokseru, koji ima svojih prednosti i mana, što će sigurno iskoristiti - poručio je Stanković.Srpski bokser je najavio povlačenje iz ovog sporta sredinom ove godine, napominjući da je došlo vreme za tako nešto.Vrhunac karijere- Vrhunac moje karijere biće u julu, kad je zakazan duel u Beogradskoj areni za sveobuhvatnog šampiona, nakon čega se povlačim iz boksa. Biće to značajna borba i da svojim navijačima pokažem od čega sam napravljen. Želim da ujedinim sve verzije, i ako postoji prilika da za protivnika imam nekog od poznatih boksera. Naravno, ako to publika bude želela od mene. Jedva čekam taj meč u Areni - zaključio je Stanković.(M. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track