(VIDEO) OSTAVLJA BEZ DAHA: Upoznajte Srpkinju koja je očarala Švarcenegera
Foto: Facebook

Šapčanka osvojila Njujork

(VIDEO) OSTAVLJA BEZ DAHA: Upoznajte Srpkinju koja je očarala Švarcenegera

Ostali sportovi -

Šapčanka Bojana Vasiljević je bila državni prvak, šampiona Balkana, finalsita na Evropskom prvenstvu, pobednica takmičenja u Njujorku u fitnesu i bodibildingu.

Susret sa ovim, za naše prilike, pomalo čudnim sportom, desio se neplanirano.-Kada sam upisala Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, donela sam odluku koja mi je promenila život. Bavljenje bodibildingom je bilo nešto najbolje što mi se desilo. Nakon završetka studija, odlučila sam da se oprobam malo i u svetu - objašnjava fitnes šampionka.

Tokom karijere susretala se sa velikim brojem negativnih komentara na račun svog izgleda.- Uglavnom bi to šikaniranje bilo putem društvenih mreža, nikad lično. To već govori o profilu i katakteru tih osoba- objašnjava Bojana.

Srbiju i rodni Šabac je odlučila da napusti jer, kako kaže, Ameriku u sportu kojim se bavi žargonski nazivaju "Meka bodibildinga".- SAD je centar svih dešavanja u svetu fitnesa i bodibildinga. Svakog vikenda ima neko profesionalno takmičenje, za razliku od Evrope gde se održavaju samo nekoliko puta godišnje. Zato sam odlučila da odem iz svoje zemlje - priča bodibilderka.

U Los Anđelesu je upoznala veliki broj poznatih "opasnih" ličnosti.- S obzirom na to da radim u Los Anđelesu, poznatih ličnosti ima puno, pogotovo u teretani gde radim, koju smatraju kultnim mestom iz zlatne ere bodibildinga. To mesto je stecište poznatih sportista, glumaca, pevača... Arnold Švarceneger, Lu Ferinjo, Žan Klod van Dam, Silvester i Frank Stalone, Dvejn Džonson samo su neki od poznatih koje sam upoznala, ali i sa kojim sam radila - kaže Bojana.Pored toga što radi u jednoj od najboljih i najpoznatijih teretana u Los Anđelesu, Bojani se ispunila i klinačka želja - upoznala je Švarcenegera, ali je s njim i radila i ostala dobar prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track