ČETVRTO KOLO SRPSKOG GOLF TURNIRA: Dimitrijević briljirao, Đurđić pogodio iz prve
Foto: GAS

Takmičenje na Adi Ciganliji

ČETVRTO KOLO SRPSKOG GOLF TURNIRA: Dimitrijević briljirao, Đurđić pogodio iz prve

Ostali sportovi -

Četvrto kolo Srpskog golf amaterskog tura obeležili su sjajna igra srpskog reprezentativca Mihaila Dimitrijevića, kao i pogodak iz prvog udarca Dalibora Đurđića.

Dimitrijević je u ukupnom rezultatu uspeo da bude u minusu (-3), a najbolje je odigrao drugu rundu u kojoj je imao -3. Prvog dana je ostvario -1, a trećeg +1.

Posle prve runde pratio ga je saigrač iz reprezentacije Branimir Gudelj, koji je nešto slabije odigrao drugog i trećeg dana pa je takmičenje završio sa +5.

Član Golf kluba "Beograd" Dalibor Đurđić pogodio je rupu iz prve u prvoj rundi takmičenja. Ovo retko i vredno dostignuće ostvario je na terenu broj 6.

U kategoriji do 16 godina trijumf je ostvario Marko Jokić sa +11 ispred Luke Jovanovića koji je imao +14.

Među devojčicama Jelena Lainović je bila prva ispred Jane Marinović.

U najmlađoj kategoriji, do 12 godina slavili su Momir Vicković i Lara Todorović.

Među seniorima najbolji rezultat ostvario je Tibor Roklicer ispred Koste Ginića i Radomira Beloševca. Kod dama je najbolja bila Jelena Đurđić.

Poslednje, peto kolo Srpskog amaterskog tura igraće se krajem septembra u Žablju.

Organizatori su se potrudili da se svih pet pojedinačnih rundi Srpskog tura nađu u kalendaru za Svetsku amatersku golf rang listu, što znači da će se od naredne sezone golferi boriti i za WAGR bodove.

Golf sezona na Adi Ciganliji traje pošto se sredom i petkom igraju redovne jesenje lige Golf kluba Beograd i Golf kluba Sava, a naredni turnir na programu je 9. i 10. septembra. U pitanju je Otvoreno mid-amatersko prvenstvo Srbije u golfu.

Takođe treba istaći da će se tokom septembra srpska golf reprezentacija pripremati za nastup na Svetskom golf šampionatu u Meksiku od 21. do 24. septembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track