Najnovije vesti

PRIZNANJE ZA GOLF ASOCIJACIJU SRBIJE: Srpski amaterski tur za Svetsku golf rang listu
Foto: GAS

Velika nagrada

PRIZNANJE ZA GOLF ASOCIJACIJU SRBIJE: Srpski amaterski tur za Svetsku golf rang listu

Ostali sportovi

Sezona Srpskog amaterskog tura u golfu uspešno je okončana posle pet odigranih turnira.

Ovosezonsko takmičenje obeležili su sjajni rezultati i dobra igra, a iz Golf asocijacije Srbije ističu da su izuzetno zadovoljni što su postigli dobru saradnju sa golf igralištima u Srbiji, kao i što su imali odličan odziv u svim kategorijama.

Možda i najbitnija stvar je da je četiri od pet turnira prošlo kvalifikaciju za rang listu WAGR u muškoj konkurenciji za 2017. godinu, što znači da će se na njima golferi boriti za ulazak na svetsku listu i bodove.

Samim tim, očekuje se da takmičenja budu masovnija i kvalitetnija. U poslednjem, petom kolu, igranom na terenima u Žablju, pobede su ostvarili: Vukašin Suturović i Lara Todorović u kategoriji do 12 godina, Luka Jovanović do 16 godina, Puniša Plazina i Tamara Palkovljević do 21 godine i u seniorskoj konkurenciji Tibor Roklicer.

Ukupnim pobednicima Srpskog amaterskog tura, "Sisko" je obezbedio nagrade, a trijumfovali su: Vukašin Suturović i Lara Todorović u kategoriji do 12 godina, Luka Jovanović i Jelena Lainović do 16 godina, Mihailo Dimitrijević i Tamara Palkovljević do 21 godine i Tibor Roklicer preko 21 godine.

Sezona golfa ulazi u samu završnicu u 2016. godini. Ovog vikenda na Adi Ciganliji igraće se "Međunarodni Renoov čelendž", a u toku su redovna takmičenja Lige Ade, Lige Save i Beginers čelendža.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...