AKCIJA OKS: Vrnjačka Banja bolja od Trstenika u Sportskom izazovu
Foto: OKS

Veliki odziv u sjajnom takmičenju

AKCIJA OKS: Vrnjačka Banja bolja od Trstenika u Sportskom izazovu

Ostali sportovi -

Ekipe su predvodili naši olimpijci - kajakaš Marko Tomićević kao kapiten Vrnjačke Banje i Milutin Stefanović kao kapiten Trstenika

Kao pobednik tradicionalnog takmičenja Sportski izazov u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije u duelu s Trstenikom izašla je Vrnjačka Banja.Ekipe su predvodili naši olimpijci - kajakaš Marko Tomićević kao kapiten Vrnjačke Banje i Milutin Stefanović kao kapiten Trstenika. U gradu pobedniku na interesantnom nadmetanju vežbalo je 1.752 građana, odnosno 6,36 odsto ukupnog broja stanovnika, dok je u Trsteniku aktivno bilo njih 1.520, što čini 3,54 odsto populacije.

Pobednik... Marko Tomićević
Pobednik... Marko Tomićević

Odličan odzivSportski izazov organizuje se s ciljem da se građani Srbije podstaknu na redovno bavljenje sportom. Veliki broj aktivnih takmičara, rekreativaca, ljubitelja sporta i članova različitih sportskih organizacija, kako u Vrnjačkoj Banji, tako i u Trsteniku, učinili su Sportski izazov uspešnim. Učešće u Sportskom izazovu podrazumevalo je uključenje u bilo koji sport, igru ili fizičku aktivnost na 15 minuta.- Drago mi je što ste došli u ovolikom broju, veliko je zadovoljstvo i čast biti kapiten Vrnjačke Banje u ovom izazovu. Nakon Rio de Žaneira napravio sam malu veću pauzu, ali sada ću s vama da vežbam punom parom. Nadam se da će nas tokom dana biti sve više - na najbolji način je motivisao svoj tim Tomićević, dok je njegov kolega s druge strane poručio Trsteničanima:

Nisu skidali osmeh s lica... Učesnici u Sportskom izazovu
Nisu skidali osmeh s lica... Učesnici u Sportskom izazovu

Sjajna ideja- Drago mi je što sam vaš kapiten. Mislim da je Sportski izazov sjajna ideja. Raduje me što je veliki broj građana svih uzrasta izašao da vežba za pobedu svog grada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track