UVEK UZ HEROJE Kuriru zahvalnica od paraolimpijaca
Foto: Kurir Sport

Za svakodnevno izveštavanje

UVEK UZ HEROJE Kuriru zahvalnica od paraolimpijaca

Ostali sportovi -

Paraolimpijski komitet Srbije i naši trofejni paraolimpijci u Skupštini grada Beograda svečano su uručili zahvalnicu i medalju redakciji Kurira za svakodnevno izveštavanje o aktivnostima i rezultatima tokom trajanja Igara u Riju.

1 / 3 Foto: Kurir Sport

Priznanje od istinskih srpskih heroja u ime najuticajnijeg medija u Srbiji primio je urednik sportske rubrike Goran Anđelković.

- Zahvalna sam svima, posebno medijima, na tretmanu koji mi paraolimpijci imamo. Naši nastupi u Riju su ispraćenoi tako da smo se moje kolege i ja osećali kao zvezde - izjavila je planetarna stonoteniserka Borislava Perić Ranković.

Srpski paraolimpijci u Riju su osvojili rekordnih devet medalja i tako potvrdili ulogu istinskih heroja ove zemlje.

- Zahvaljujući predanosti svih naših članova, podršci Vlade, najpre preko Ministarstva omladine i sporta, ali i ministarstva za rad, zapošljavanje, noračka i socijalna pitanja, kao i podršvi kompanija i medija, ostvarili smo zavidan rezultat. Javljaju nam se mnogi koji žele da se uključe u paraolimpijski sport, što je znak da smo stvarno učinili nešto pozitivno. Sada želimo da omasovimo naš pokret, da pomognemo našim članovima da što bolje funkcionišu u svojim lokalnim zajednicama i da tako stvorimo uslove da u Tokiju 2020. ponovimo vrhunske rezultate - rekao je Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track