MMA SPEKTAKL: Državno prvenstvo za kadete i juniore u nedelju u Vrbasu

Borilački sportovi

MMA SPEKTAKL: Državno prvenstvo za kadete i juniore u nedelju u Vrbasu

Ostali sportovi -

U nedelju, 4. 2016. godine u Vrbasu, u Centru za fizičku kulturu, održaće se Državno MMA prvenstvo za kadete i juniore, i tradicionalni amaterski MMA Open Fight Games za seniore.

Takmičenje je podeljeno u dva dela: Državno MMA prvenstvo za kadete i juniore: Ovaj deo takmičenja je zatvorenog tipa. Pravo učešća imaju samo domaći klubovi registrovani u MMASS.

Kadeti/kadetkinje: 2000, 2001 i 2002. godište.

Juniori/juniorke: 1998, 1999 i 2000. godište.

Takmičari 2000. godišta imaju pravo nastupa u kadetskoj ili juniorskoj starosnoj kategoriji. Takmičari 1998. godišta mogu nastupati u juniorskoj starosnoj kategoriji na Državnom prvenstvu ili u seniorskoj starosnoj kategoriji na Otvorenom prvenstvu. Moguće je prijaviti se samo u jednu starosnu kategoriju na takmičenju. Takmičari NISU podeljeni po klasama.

Trajanje borbi za juiorke/juniore: 2 x 3 minuta.

Trajanje borbi za kadetkinje/kadete: 2 x 2 minuta.

Fight Games 7 MMA Open

U ovom delu takmičenja pravo učešća imaju svi klubovi iz zemlje i inostranstva. Takmičenje je otvorenog tipa. Uslov učešća je overena takmičarska knjižica, odnosno potvrda koja dokazuje pripadnost borilačkom klubu, kao i važeći lekarski pregled. Takmičari su podeljeni po klasama (A,B,C) na osnovu borilačkog iskustva, pa je s toga potrebno u prijavi naznačiti dosadašnje rezultate u kontaktnim borilačkim sportovima za takmičare koji nisu registrovani u MMASS.

Trajanje borbi za seniorke/seniore: 2 x 3 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track