SPEKTAKL ZA KRAJ GODINE: Ne propustite Dane vaterpolo šampiona
Foto: Dado Đilas

SPEKTAKL ZA KRAJ GODINE: Ne propustite Dane vaterpolo šampiona

Ostali sportovi -

Nema sumnje da sve ljubitelje vaterpola u Srbiji 23. decembra očekuje istinski spektakl.

Manifestacija pod nazivom 'Dani vaterpolo šampiona' u čijem sklopu će biti organizovana oproštajna utakmica Slobodana Nikića i Živka Gocića od nacionalnog tima, okupiće sam krem svetskog vaterpola.

Aktuelnim evropskim, svetskim i olimpijskim šampionima, koji će poslednji put igrati u identičnom sastavu kao na Igrama u Riju, suprotstaviće se tim sveta koji će sa klupe kao trener predvoditi trener evropskog prvaka Juga Vjekoslav Kobešćak.

Među svetskim vaterpolo zvezdama koji će uveličati oproštaj Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije, sa kojom su ukupno osvojili čak 55 medalja, biće: Hristos Afrudakis (Grčka), Mlađan Janović, Aleksandar Ivović, Predrag Jokić, Miloš Šćepanović (Crna Gora), Marko Avramović , Slobodan Soro (Srbija), Paulo Obradović, Luka Lončar (Hrvatska), Deneš Varga, Daniel Varga, Gabor Kiš, Norbert Madaraš (Mađarska) i Lukaš Seman (Slovačka).

Utakmica između reprezentacije Srbije i tima sveta zakazana je za 23. decembar u 18 sati na Tašmajdanu. Sve informacije o ulaznicama za ovaj spektakl biće uskoro dostupne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track