(VIDEO) KONOR MEKGREGOR DOBIO JEZIVU PRETNJU: Odgrišću ti glavu i pljuvati krv po oktogonu
Foto: AP

Šampion izazvao prgavog Irca

(VIDEO) KONOR MEKGREGOR DOBIO JEZIVU PRETNJU: Odgrišću ti glavu i pljuvati krv po oktogonu

Ostali sportovi -

Nepisano je pravilo da se bokseri ili borci međusobno omalovažavaju i prete kako će prebiti onog drugog.

Međutim, popularni "trash-talk" dobio je novu dimenziju ovih dana. Šampion UFC u velter kategoriji Tajron Vudli poslao je Ircu Konoru Mekgregoru jezivu poruku od koje se ledi krv u žilama.

Amerikanac je nimalo biranim rečima izazvao jednog od najbahatijih boraca današnjice na megdan i ponudio mu da se borba održi pred njegovim navijačima u Dablinu.

"Ako želi, Konor može da dobije meč. On zna kako može da stupi u kontakt s mojim menadžerom, ali on zapravo ne želi da se bori. Pri tom ne govorim da bi on trebao da ima želju da se bori protiv mene. Ali, ako želiš da odradiš meč lavom i pri tom ostati bez glave koju ću ti odgristi, a zatim i pljuvati tvoju krv po celom oktogonu, dok ti s tom šašavom tetovažom tigra izgledaš kao klovn s klovnom na grudima, onda ćemo da organizujemo borbu. Možemo to da učinimo i u Irskoj, Dablinu. Meni je svejedno. Ako želiš da se tučeš, ako želiš da zaradiš ovaj novac, onda hajde da to učinimo. Ako ipak ne želiš, onda začepi usta", poručio je Vudli Mekgregoru.

Očekuje se reakcija Mekgregora, a znajući da se radi o jednom o takmičaru koji je poznat po čestim ispadima, ne sumnjamo da će odgovor biti žestok.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track