PLIVAJU ZA MEDALJU Čaba i Anja ispred svih!
Foto: OKS

Nagrađeni najbolji Pančevci

PLIVAJU ZA MEDALJU Čaba i Anja ispred svih!

Ostali sportovi -

Plivač Čaba Silađi i plivačica Anja Crevar proglašeni su za najbolje sportiste grada Pančeva za 2016. godinu.

Svečanu manifestaciju u prepunoj dvorani Kulturnog centra Pančeva otvorio je karate reprezentativac i predsednik Sportskog saveza Pančevo Slobodan Bitević zajedno s gradonačelnikom Sašom Pavlovim, a naše olimpijce pozdravili su i čelnici Sportskog saveza Srbije - predsednik Aleksandar Šoštar, potpredsednici Velizar Đerić i Slavoljub Pipet, savetnik predsednik Dane Korica i član UO Slobodan Đurić.

Vladimir Batez, Željko Tanasković, Aleksandar Šoštar, Slobodan Bitević, foto: SSS
Vladimir Batez, Željko Tanasković, Aleksandar Šoštar, Slobodan Bitević, foto: SSS

Doprinos manifestaciji dali su još: Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i proslavljeni odbojkaš, kao i Željko Tanasković i Ivana Jovanović ispred Saveza Srbije za školski sport.

- Pančevo potvrđuje da je grad sporta. Imamo sjajnog gradonačelnika, koji voli sport i ceni uspehe sportista ovog grada. Sportski savez Pančeva želi da postane pravi partner grada, ali i Sportskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta i pokrajinske vlade - deo je izlaganja Slobodana Bitevića, uspešnog sportiste i sada predsednika Sportskog saveza Pančevo.

Dodeljeno je još mnogo nagrada. Za najboljeg trenera proglašen je Bojan Jovičić, trener KK Tamiš. Najbolji pionir je Marko Milanović iz šah kluba "Svetozar Gligorić". Laureat najbolje pionirke ponela je Iva Božičković, članica Triatlon kluba Tamiš, najbolji kadet je Stefan Mihajlov, atletičar Dinama, kadetkinja - Andrea Stojadinov, džudistkinja Dinama, najbolji junior je Aleksandar Kolocka, dizač tegova Sportskog kluba Spartans, a juniorka Biljana Relić, članica Kajak kanu kluba Pančevo.

Specijalna priznanja za sportiste koji su uspešni van Pančeva dobili su Nemanja Dangubić, košarkaš Crvene zvezde, Sanja Radosavljević, rukometašica mađarskog Vaca i Ljubomir Obradović, trener reprezentacije Crne Gore.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track