SUBOTICA DOČEKUJE NAJBOLJE: Partizan glavni favorit za osvajanje titule kupa
Foto: Rvački Klub Partizan

Kup u rvanju grčko-rimskim stilom

SUBOTICA DOČEKUJE NAJBOLJE: Partizan glavni favorit za osvajanje titule kupa

Ostali sportovi -

U sportskoj hali ,,Dudova Šuma” u Subotici, u subotu se održava Prvi Kup Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za seniore u ekipnoj konkurenciji.

Posle osvajanja prvog mesta na Prvom kupu Srbije za mlađe seniore i Serbia Openu, Rvački klub Partizan opet ima priliku da uveća svoju kolekciju trofeja, a glavnu konkurenciju će imati u borcima iz Proletera i Spartaka. Trener crno-belih Karadžić očekuje interesantne mečeve i veruje u svoje takmičare.

,,Očekivanja su uvek najbolja što se Partizana tiče iako nismo u punom sastavu zbog povreda pojedinih rvača, ali borićemo se za najveći plasman onako kako dolikuje Partizanu. Konkurencija je najveća u Proleteru I Spartaku, koji kao I uvek imaju jake sastave I mislim da će ta ta dva kluba zajedno sa Partizanom odlučivati pobednika Kupa" istakao je trener Partizana.

Boban Živanović je bio jedan od osvajača zlatne medalja na Prvom kupu Srbije za mlađe seniore, ali za sutrašnje takmičenje poziva na oprez jer ulozi su drugačiji i mnogo veći.

,,Očekivanja su ista kao i pred svaki jak turnir. Imali smo jake pripreme i spremni smo da damo maksimum kao što radimo svaki put kad rvemo za klub. Svaki Kup nam je bitan i imamo kvaliteta da se borimo sa svima. Što se konkurencije tiče, velika je i jaka, ali i pored toga nadam se dobrim rezultatima”, bio je jasan Živanović.

Rvanje, Foto: Rvački klub Partizan
Rvanje, Foto: Rvački klub Partizan

Njegov kolega Aleksa Erski ističe da je spreman za sutrašnji Kup.

,,Spreman sam , imao sam klubske I reprezentativne pripreme I uz dobar žreb očekujem finale. Nadam se da su moje kolege takođe spremne, konkurencija je jaka I siguran sam da ćemo svi dati maksimum da prigrabimo što više bodova za svoje klubove” zaključio je Erski.

Ekipa Spartaka iz Subotice nastupiće u punom sastavu, a jedna od najboljih Aleksandar Maksimović kaže:

"Biće dosta jakih tamičara, ali i pored toga nadam se će moj klub osvojiti prvo mestu u Kupu. Naša velika prednost je domaći teren, a vetar u leđa će nam dati naši navijači koji nas uvek podržavaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja