BOKSERSKI SPEKTAKL U KRUŠEVCU: Veliki povratak sprskog boksa
Foto: Profimedia

Borba večeri Nikolić - Čamučenko

BOKSERSKI SPEKTAKL U KRUŠEVCU: Veliki povratak sprskog boksa

Ostali sportovi -

Ostalo je još samo sedam dana do velikog bokserskog spektakla u Kruševcu .

Za sve ljubitelje plemenite veštine, 10. marta 2017. održaće se mečevi u organizaciji "Balkan boksinga" u kome će borba večeri biti između našeg najboljeg boksera Marka Nikolića (14–0) i Ukrajinca Jevgenija Čamučenka (3-1), poluteška kategorija (79.400kg) u 6 rundi.

Spektakl će biti zanimljiv i zbog uvodnih borbi u kojima će protivnici jedni druge prosto terati da svako pruži svoj maksimum, među kojima i dve devojke: Nenad Zamfirović vs Aleksandar Petrović, Željko Kovačević vs Veljko Petrovic, Aleksandra Vujovic vs Ksenija Medić, Šerif Gurdijeljac vs TBA.

"Zaista nam je drago što ste pokazali ovoliko interesovanje za bokserski spektakl u kruševačkoj Hali Sportova. Organizacija ove revije biće na maksimalnom nivou, najavljujemo vrhunske borbe koje, sigurni smo, nikoga u hali, ali i ispred TV prijemnika, neće ostaviti ravnodušnim. Najvaljujem početak povratka boksa iz višegodisnjeg nokdauna. Nakon Kruševca, sledi jos pet mečeva do kraja godine širom Srbije", rekao je Nenad Borovčanin, bivši svetski broj 4.

Marko Nikolić je fajter. Ne odstupa od svog načina borbe i jedva čeka da u Kruševcu izađe u ring i pokaže svu snagu i boksersko umeće.

“Ovo će biti moja 15 profesionalna borba. Verujem u pobedu i nadam se, pre svega, dobrom meču. Za mene ovo je veoma važan meč, biću deo bokserske revije koja vraća boks u Srbiju i kroz TV prenos uživo. Pružiću dobru borbu i opravdati očekivanja mojih prijateljai fanova, maksimalno sam motivisan i spreman da veče u Lazarevom gradu bude za pamćenje i neponovljivo”, zaključio je Nikolić, koga svi znaju i po nadimku 'vatrogasac' zbog profesije kojom se bavi van bokserskih aktivnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track