ZRENJANINCI UZ VATERPOLISTE: Veliko intesresovanje za duel Srbije i Nemačke
Foto: Waterpoloserbia.org

ZRENJANINCI UZ VATERPOLISTE: Veliko intesresovanje za duel Srbije i Nemačke

Ostali sportovi -

U Zrenjaninu se oseća groznica povodom predstojeće vaterpolo utakmice između Srbije i Nemačke. Kao što je poznato reč je o susretu 5. kola Svetske lige koji se igra 14. marta sa početkom u 18 časova. Obezbeđen je TV prenos.

Karte su pre dva dana puštene u prodaju i po pokazanom inetersovanju nema sumnje da će tribine bazena "Jug" biti ispunjene do poslednjeg mesta. Kada se zna da se karta više tražila prošle godine za revijalnu utakmicu Srbije i Australije logično je i da u meču sa takmičarskim značajem srpski vaterpolisti imaju veliku podrškuUkoliko sve bude kako treba Zrenjaninci će prvi moći da čestitaju kapitenu Filipoviću i drugovima plasman na završni turnir Svetske lige.

Sada već davne 1996. SR Jugoslavija je pobedila na Balkanijadi Bugarsku 22:1, Rumuniju 8:4 i Grčku 9:7. Posle se čekalo tačno 20 godina da nacionalni tim stigne u grad na Begeju. Krajem marta prošle godine u prijateljskoj utakmici je pobeđena Australija 19:6. Nema razloga da se serija pobeda ne nastavi.- Uvek je dobro kada se skupimo. Volimo da igramo širom Srbije, Zrenjanin je prošle godine bio sjajan domaćin. Ne sumnjam da će tako biti i u utorak. Želimo da se odužimo dobrom igrom i pobedom koja vodi na završni turnir Svetske lige - rekao je Sava Ranđelović.Po ceni od 400 dinara preostale ulaznice mogu da se kupe na blagajnama bazena (11-18 sati) i biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina (od 10-12 sati i 18-20 časova).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track