SLUČAJ KOJI JE POTRESAO SRBIJU Tužno: Zvezda ćuti dok Goca gubi ruku!

Niko nije odgovoran za ovaj slučaj

SLUČAJ KOJI JE POTRESAO SRBIJU Tužno: Zvezda ćuti dok Goca gubi ruku!

Ostali sportovi -

Bivši klub Gordane Dikić, kojoj su lekari ustanovili da je 70 odsto invalid, ne oglašava se povodom njene tvrdnje da niko nije brinuo o njenom lečenju dok je igrala za njih

Slučaj Gordane Dikić, o kojem je Kurir jedini pisao, uzdrmao je Srbiju. Ova rukometašica ima svega 24 godine, a lekari su ustanovili da je sada 70 odsto invalid.

Najgore od svega je što su, kako kaže, njeni bivši klubovi Crvena zvezda i ORK Beograd znali da ima ozbiljnu povredu ruke.

I dok se u Zvezdi niko ne javlja na telefon, trener ORK Beograd Miodrag Dapčević smatra da njegov klub nema nikakvu odgovornost prema Gordani Dikić.

- Znamo za slučaj koji se dogodio mladoj rukometašici i žao nam je zbog toga. Činjenica je da je ona igrala za nas i da je imala povredu, ali ona je sama govorila da ide kod nekog privatnog lekara i da vodi računa o tome. Mislim da je za njen slučaj prava adresa Crvena zvezda, klub za koji je potpisala ugovor, a kod nas je došla samo na pozajmicu - rekao je Dapčević za Kurir.

Kurir je juče i prekjuče pokušao da stupi u kontakt s predsednikom RK Crvene zvezda Slavenkom Žerajićem, ali on se nije javljao na telefon. I ostali čelnici Zvezde bili su nedostupni.

ORK BeogradMI SMO AMATERI, NISMO KRIVITrener ORK Beograd Miodrag Dapčević spreman je da se suoči sa Gordanom Dikić i vidi gde je nastao problem.- Izuzetno nam je žao što je morala da završi tako rano karijeru i što prolazi kroz izuzetno težak period u životu. Smatram da mi kao klub koji je skoro amaterski nismo ništa krivi i spreman sam da se suočim sa Gordanom i njenim roditeljima i vidimo gde je nastao problem - zaključio je Dapčević.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: VESTI KURIR TV 20.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track