(VIDEO) OPUŠTENCIJA: Evo šta radi šampionka Ivana Španović
Foto: Dado Đilas

Peca za medalju

(VIDEO) OPUŠTENCIJA: Evo šta radi šampionka Ivana Španović

Ostali sportovi -

Voli ribolov: Ona je vikend provela na Dunavu, a da nije samo pozirala vereniku, govori i fotografija na kojoj se vidi kako udara kontru, i to sa dva štapa odjednom

Ivana Španović ima način da se opusti - s pecaroškim štapom na Dunavu satima uživa u tišini i odsjaju sunca u vodi.

Šampionka Evrope u skoku udalj izgleda nije samo pozerka kad je pecanje u pitanju, a to je dokazala i na jednoj fotografiji na kojoj se vidi kako udara kontru, i to sa dva štapa odjednom. Nešto je zagrizlo, ali epilog ipak nije bio uspešan.- Duplo ili ništa. Duplo ništa - uz ikonicu smajlija opisala je Ivana fotku s pecanja i tako otkrila da su ovoga puta ribe preživele.

Ivana često na pecanje vodi i svoje belo kučence, patuljastog nemačkog špica, a ono nemirno, ume da se zaigra i verovatno uplaši lovinu. Međutim, ovde se više radi o relaksaciji nego o tome da li će biti nešto u tiganju za večeru. Idilu na Dunavu upotpunila su i dva hrabra labuda koja su došla da provere šta se dešava. Fanovi naše atletičarke podržali su je u pecanju, ali i podelili nekoliko saveta na kojim mestima riba bolje grize.Ivana Španović pokazala i kako se snalazi u teretani.

Predrag Gajić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Evo šta je Ivana Španović "preletela" zlatnim skokom od 7, 24m!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track