Šampionski

(KURIR TV) VASKRŠNJE TUCANJE JAJIMA: Milica Mandić protiv Tijane Bogdanović, evo ko je pobedio

Ostali sportovi -

Kao starija i za nijansu sjajnija, zlatna devojka iz Londona pobedila mlađu i srebrnu olimpijku iz Rija sa 2:1, ali ne u tekvondou, već u tucanju jajima

Milica Mandić ili Tijana Bogdanović - ko je jači? Vlasnice olimpijskih medalja ovoga puta nisu odmerile snagu u tekvondou, ali im je Kurir organizovao takmičenje u tucanju jajima. Kao starija i sjajnija, osvajačica zlata iz Londona posle tri neizvesne runde dobila je mlađu i srebrnu sportistkinju iz Rija sa 2:1. Iskusno, u poslednjoj rundi, odlučila se za najmanje jaje.- Ha-ha-ha... Trebalo bi da stalno dolazim kod vas u Kurir. Kod kuće redovno gubim, jedino imam sreće s Tićom - kroz osmeh će Milica.- Kod mene je obrnuto... Jedino od Milice gubim! Ha-ha-ha... Inače, sve po kući dobijam - nadovezala se Tijana.

Naše lepotice veliki hrišćanski praznik provode s najmilijima kod kuće.- Volim Uskrs jer cela porodica bude na okupu. Meni to mnogo znači, jer sam dosta vremena van kuće, na pripremama i raznim turnirima - priča Milica, a Tijana dodaje:- Moja porodica je velika i zato mi je drago da svaki trenutak provodim s njima. Posebno je lepo za Uskrs, jer sam onda sa sestrama i bratom.

Naredni izazovJURIŠ NA SVETSKU MEDALJUMilica Mandić je prežalila Olimpijske igre u Riju, na kojima nije uzela medalju.- Život ide dalje. Ne mogu da žalim za jednim turnirom ceo život. Sada sam fokusirana na Svetsko prvenstvo, koje me čeka u junu u Koreji.Tijana Bogdanović vratila se iz Rija sa srebrnom medaljom, a onda je promenila kategoriju.- Rio ću pamtiti dok sam živa! Otišla sam u kategoriju više. Promenila su se i neka pravila, pa još tražim sebe.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track