VEČE BOKSA: Zaječar poprište borbi za šampionske pojaseve za prvaka Srbije
Foto: Promo

Zaječar boxing night

VEČE BOKSA: Zaječar poprište borbi za šampionske pojaseve za prvaka Srbije

Ostali sportovi -

Počelo je odbrojavanje do početka bokserskog spektakla u Zaječaru gde će se glavni akteri "Boxing night Zaječar 2017" boriti za šampionske pojaseve namenjene najboljim bokserima Srbije, u lakoj odnosno teškoj kategoriji.

Ljubitelji boksa u Zaječaru imaće priliku da uživaju u dve borbe večeri 21. aprila od 20 časova.

Kako je već najavljeno, rukavice će ukrstiti Nikola Magovac iz Beograda i Šerif Gurdijeljac iz Novog Pazara u lakoj kategoriji, odnosno Dušan Krstin (Subotica) protiv Miljana Rovčanina (Beograd) u teškoj.

Ovaj dugo očekivani duel konačno je dogovoren posredstvom Balkan Boksinga. Promoter mečeva biće pevač Željko Vasić, koji će ih u ringu lično najaviti.Teškaši su istakla da su maksimalno spremni i motivisani za pobedu, da dugo čekaju na ovaj susret.

"Rovčanina dugo čekam na megdan, jer znam da sam bolji i da ću ga sigurno nokautirati do pete runde. On je samo izvikan bokser, koji nije imao protivnika kao što sam ja. Osetiće šta je boks u Zaječaru", samouveren je Krstin.

Miljenik ženske publike, lepi i atraktivni momak iz Beograda Miljan Rovčanin kaže da će sve reći u ringu.

"Cenim svakog protivnika, pa i Krstina. Meč će biti uzbudljiv, a ja neću previše da pričam ovako, nego ću u ringu to da objasnim. Neka bolji pobedi".

Ulaznice za "Zaječar Boxing night" 21. aprila 2017. otkupila je firma Agromehanika i zahvaljujući tome ulaz će biti besplatan za sve ljubitelje ove plemenite veštine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track