GOLF ČELENDŽ: Slavlje Radomira Beloševca na Adi
Foto: GAS

Tradicionalni turnir

GOLF ČELENDŽ: Slavlje Radomira Beloševca na Adi

Ostali sportovi -

Peto izdanje sada već tradicionalnog golf turnira "Porto Montenegro čelendža" proteklo je u izuzetnoj igri, kao i novom pogotku iz prvog udarca.

Jednodnevno takmičenje koje je započelo 44 golfera, odigrano je u jednoj rundi na 18 rupa. Trijumf su ostvarili Radomir Beloševac i Lara Todorović.

Beloševac je bio najbolji u bruto računanju sa 27, dok je Lara Todorović u konkurenciji dama ostvarila 17 poena.

U A kategoriji slavio je Vladimir Danković sa 36 poena. Drugu poziciju zauzeo je Erik Graser sa 34, koliko je na trećem mestu imao Aleksandar Flanđunis.

U B kategoriji Dragan Đuričić je odigrao veoma dobro i takmičenje je završio na prvom mestu sa 35 bodova. Drugi sa četiri poena manje je bio Milutin Radoičić, koliko je na trećoj poziciji imao Goran Draganić.

U C kategoriji Saša Dujović je bio uspešniji od Pera Šaranovića i Vojislava Krstića. Pojedinačne nagrade dobili su Lara Todorović i Aleksandar Andrejević koji su izveli najduže udarce, dok je Goran Lalović imao udarac iz prve najbliži rupi. Saša Dujović, pobednik turnira u C kategoriji je uspeo da pogodi rupu iz prvog udarca, što je već drugi put ove sezone da neko ostvari "hole in one" na turnirima na terenu Golf kluba "Beograd" na Adi Ciganliji.

Prethodnog vikenda igran je i turnir "Birdies" na kome je slavio Darko Jovanović ispred Vladimira Đukanovića i Gorana Lalovića. Sezona na Adi nastavlja se ove nedelje ligom GCB, a u subotu je na programu turnir parova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track