(FOTO) OKS UGOSTIO HASANA MUSTAFU: Prvi čovek svetskog rukometa u poseti kod Bože Maljkovića
Foto: OKS

Poseta

(FOTO) OKS UGOSTIO HASANA MUSTAFU: Prvi čovek svetskog rukometa u poseti kod Bože Maljkovića

Ostali sportovi -

Predsedsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković primio je u olimpijskoj kući predsednika Međunarodne rukometne federacije Hasana Mustafu i delegaciju Rukometnog saveza Srbije.

U sastavu delegacije Rukometnog saveza bili su predsednik Božidar Đurković, potpredsednici Dragan Škrbić i Mirko Butulija, proslavljenji rukometni trener Zoran Živković i Mazlam Džemailovski, međunarodni sekretar, dok su u ime Olimpijskog komiteta goste dočekali predsednik Božidar Maljković, potpredsednik Žarko Zečević, generalni sekretar Đorđe Višacki i izvršni direktor Damir Štajner.

Foto: OKS
Foto: OKS

Božidar Maljković istakao je da je veliko zadovoljstvo primiti u olimpijskoj kući ovako velikog međunarodnog sportskog radnika kao što je gospodin Hasan Mustafa, a posebno imajući u vidu da su i dugogodišnji prijatelji.

Foto: OKS
Foto: OKS

Na sastanku se razgovaralo o sjajnoj saradnji i podršci koju Rukometni savez Srbije ima od strane Međunarodne rukometne federacije, a predsednik IHF-a Hasan Mustafa je iskoristio priliku da pohvali RSS za sjajnu organizaciju tri velika rukometna takmičenja u prethodnim godinama.

Predsednik OKS Božidar Maljković istakao je da Rukometni savez ima podršku OKS u brojnim aktivnostima koje realizuje, a da će ukoliko se odluče da se ponovo kandiduju za domaćina nekog velikog međunarodnog takmičenja svakako imati punu podršku olimpijske kuće.

Foto: OKS
Foto: OKS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Verovali ili ne - postoje i veći foliranti od srpskih fudbalera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track