PRVI PORAZ ORLOVA U SVETSKOJ LIGI: Srpski odbojkaši izgubili od Belgije
Foto: Foto: ossrb.org

u NEDELJU DERBI SA KANADOM

PRVI PORAZ ORLOVA U SVETSKOJ LIGI: Srpski odbojkaši izgubili od Belgije

Ostali sportovi -

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas od Belgije sa 3:0 (25:20, 25:18, 25:23), u drugom kolu Grupe B prvog vikenda Svetske lige. Srbija sada ima pobedu i poraz, posle trijumfa nad SAD u prvom kolu. Kanada vodi u grupi sa obe pobede. Srpski odbojkaši će u sledećoj utakmici igrati protiv Kanade, sutra od 19.00 takodje u Novom Sadu. Grbić: Nadam se da će ovo biti dobra lekcija

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić rekao je da današnji ubedljiv poraz od Belgije mora da bude dobra lekcija njegovoj ekipi.

"Imamo veći kvalitet od Belgije, ali ako ne pokažemo kvalitet, džabe je šta mislimo i šta rejting govori. Ako ne pokažemo kvalitet, rizikujemo da ćemo izgubiti i od Kanade. Nadam se da će ovo biti dobra lekcija", rekao je Grbić posle utakmice u Novom Sadu.

Srbija je ubedljivo sa 3:0 u setovima izgubila od Belgije, u drugom kolu Grupe B prvog vikenda Svetske lige.

"Ovo se nije desilo prvi put. Pristup i agresivnost nisu bili na nivou. Morao bih da biram reči pa da kažem pristup jer bi izgledalo kao da smo potcenili protivnika. Nije bilo agresivnosti", kazao je Grbić.

Reprezentativac Srbije Nemanja Petrić rekao je da njegova ekipa mora da ima pravi pristup.

"Ovako hladan tuš nismo očekivali. Čekali smo da promene ritam. Podbacili smo u servisu i prijemu i bilo je veoma teško igrati", rekao je Petrić.

Srpski odbojkaši će u sledećoj utakmici igrati protiv Kanade, sutra od 19.00 takodje u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track