PRIPREME DELFINA: Vaterpolisti protiv Australije bruse formu za Svetsku ligu
Foto: Dado Đilas

PRIJATELJSKI MEČEVI

PRIPREME DELFINA: Vaterpolisti protiv Australije bruse formu za Svetsku ligu

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentcija Srbije odigraće tri prijateljske utakmice protiv Australije u sklopu priprema za završni turnir Svetske lige, na kome će od 20. do 25. juna u Rusiji braniti titulu.

Kako je saopštio Vaterpolo savez Srbije, nastaviće se sa praksom odigravanja utakmica širom Srbije radi popularizacije vaterpola, prva utakmica biće odigrana u Nišu 14. juna od 19.30, druga je dan kasnije od 18 časova u Kruševcu, a poslednji duel igraće se 16. juna od 19 časova u Kragujevcu.

Za utakmice u Nišu i Kragujevcu biće besplatan ulaz, dok će sav prihod od ulaznica za meč u Kruševcu ići u humanitarne svrhe. Karte će koštati 200 dinara i moći će da se kupe na blagajni Sportskog centra Kruševac.

"Australija će biti pravi rival za pripremu svega onoga što nas očekuje na finalnom turniru Svetske lige. Njihov način igre znao je da nam pravi probleme tako da sam siguran da ćemo ove prijateljske mečeve iskoristiti na najbolji način da se dobro spremimo", rekao je srpski reprezentativac Milan Aleksić.

On je rekao da su igrači zadovoljni što će se utakmice igrati u unutrašnjosti Srbije.

"Posebno zadovoljstvo za sve nas je što ćemo ove tri utakmice igrati u unutrašnjosti Srbije. U Nišu, Kruševcu i Kragujevcu smo uvek srdačno dočekivani, tribine su bile pune, atmosfera sjajna, pa se nadam da će tako biti i ovog puta. Siguran sam da će ljubitelji vaterpola uživati, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo pobedama", naveo je Aleksić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Koji se igrači ovog leta vraćaju u Zvezdu iz Evrope?

kurir.rs / kurir sport

foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track