(FOTO) NESTAO SRPSKI VESLAČ:  Martin Mačković poslednji put viđen u subotu u Berlinu!
Foto: Prinscreen

OSVOJIO BRONZU NA SP U PLOVDIVU

(FOTO) NESTAO SRPSKI VESLAČ: Martin Mačković poslednji put viđen u subotu u Berlinu!

Ostali sportovi -

Srpski veslač Martin Mačković (22) nestao je u subotu pre podne u Berlinu, a njegova porodica apeluje na sve koji nešto znaju da im jave.

Kako na društvenim mrežama objavljuje njegova sestra Ana Mačković, Martin se od subote pre podne nikome nije javio.

"Ovo je moj 22-godišnji brat Martin Mačković. Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote pre podne. Poslednji put je viđen u Belinu. Visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamno plavu kosu i u trenutku nestanka delovao je zbunjeno. Ako bilo ko zna nešto o njegovom kretanju ili bilo kakvu relevantnu informaciju o njemu, neka me kontaktira", stoji u postu njegove sestre Ane Mačković.

foto: Printskrin/Facebook

Po rečima majke, koja se putem društvenih mreža obratila mađarskoj dijaspori u Berlinu, Martin je od subote nedostupan na telefon (navodi da ga je razbio), kao i da je deaktivirao svoj Fejsbuk nalog, a prijatelji kažu da je spakovao stvari i trebao je da ide za Budimpeštu.

foto: Printskrin/Facebook

Da podsetimo, Martin Mačković je na nedavnom Svetskom prvenstvu (seniori do 23 godine) u Plovdivu osvojio branzanu medalju zajedno sa Viktorom Pivačom u dvojcu bez kormilara.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskirn

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Devojčice udarile šamar ustašama i četnicima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track