SPREMNE NA MEDALJU! Terzić saopštio spisak odbojkašica za Evropsko prvenstvo
Foto: FIVB

POČINJE BORBA ZA MEDALJU

SPREMNE NA MEDALJU! Terzić saopštio spisak odbojkašica za Evropsko prvenstvo

Ostali sportovi -

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić saopštio je spisak za Evropsko prvenstvo i rekao da će se njegova ekipa boriti za medalju.

"Očekivanja su ista, imali odredjenih problema ili ne. Navikli smo da se borimo za trofeje prošlih godina i to ćemo raditi i ovog puta", rekao je Terzić dan pred put.

Spisak čine tehničari: Bojana Živković (Volero Cirih) i Sladjana Mirković (Baku). Korektori: Ana Bjelica (Sao Paulo) i Tijana Bošković (Ezačibaši). Libera: Jelena Blagojević (Hemik Police) i Teodora Pušić (Vizura).

Blokeri: Milena Rašić (Vakifbank), Stefana Veljković (Police), Jovana Stevanović (Kazalmađore) i Mina Popović (Bergamo).

Primači: Brankica Mihajlović (Tjandjin), Tijana Malešević (Sao Paulo), Bjanka Buša (Montikjari) i Bojana Milenković (Crvena zvezda).

Najmladje odbojkašice iz beogradskih klubova, njih više od 120, trenirale su sa reprezentativkama i na taj način ispratile reprezentativke i poželele im sreću.

Srpske odbojkašice će igrati u Grupi D na Evropskom prvenstvu sa Češkom, Holandijom i Belgijom.

"Imamo najtežu grupu, nijednog autsajedera, sve tri ekipe su izezuteno dobre. Puno toga će zavisiti od prve utakmice protiv Češke. Ako pobedimo, to će biti dobar zamajac", naveo je selektor Terzić.

Evropsko prvenstvo će se održati od 22. septembra do 1. oktobra u Azerbejdžanu i Tbilisiju.

Srbija će prvu utakmicu igrati u petak, 22. septembra od 15.00 protiv Češke.

kurir.rs / Beta

foto: FIVB

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li je Lukakuov penis najveći problem engleskog fudbala?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track