Najnovije vesti

USPELE IGRE U SUTOMORU: Let fest 2017. ujedinio region
Foto: Kurir

Sport za sve

USPELE IGRE U SUTOMORU: Let fest 2017. ujedinio region

Ostali sportovi

Više od 400 rekreativaca iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Rumunije, Bugarske, Slovenije, Makedonije i Poljske doprinelo je uspešnim Igrama na Jadranu
 

Red takmičenja, red druženja... Ovako je prethodnih dana bilo u Sutomoru, gde je održan 27. Letnji festival sportova u organizaciji Asocijacije Sporta za sve Srbije i crnogorskog saveza Sporta za sve.

foto: Kurir

Više od 400 rekreativaca iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Rumunije, Bugarske, Slovenije, Makedonije i Poljske doprinelo je uspešnim Igrama na Jadranu.

- Iza nas je još jedan uspešan Letnji festival sportova. Videli smo zanimljiva nadmetanja u odbojci na pesku, stonom tenisu, streljaštvu, pikadu, nogo-tenisu, malom fudbalu, basketu, triatlonu na vodi i drugim sportovima, a pobedila je masovnost koju protežira Asocijacija sport za sve Srbije. Zahvalni smo Ministarstvu omladine i sporta na podršci, kao i Sportskom savezu Srbije, koji je uvek uz nas. Ovaj festival prava je uvertira u ono što nas očekuje u martu sledeće godine, a to su 14. Evropske kompanijske zimske na Kopaoniku - izjavio je Velizar Đerić, bivši ministar sporta i aktuelni predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije.

foto: Kurir

Pored takmičarskog dela, na festivalu u Sutomoru organizovana je i stručna tribina na temu Dana izazova, a na samim sportskim borilištima oboreni su mnogi rekordi, među kojima je i broj gostiju na svečanom otvaranju i zatvaranju Igara.

Kurir / G. A.

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: "Ja retko plačem...ali..." Oni su sinoć rasplakali Beograd.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...