Najnovije vesti

ZAVRŠENA GCB MASTERS SERIJA: Pobede Beloševca, Suturovića i Šaranovića
Foto: GAS

Turnir na golf terenima na Adi Ciganliji

ZAVRŠENA GCB MASTERS SERIJA: Pobede Beloševca, Suturovića i Šaranovića

Ostali sportovi

Na terenima Golf kluba Beograd odigrano je finale GCB Mastersa, gde su posle ukupno sedam turnira, do pobeda došli Radomir Beloševac, Ivica Suturović i Pero Šaranović.

Beloševac je imao ukupno 59 poena i slavio je u A kategoriji ispred Vladimira Dankovića sa 48, odnosno Erika Grasera koji je imao 46.

U B kategoriji dominantna pobeda Ivice Suturovića sa čak 67 poena, ispred Svetlane Ranđić koja je imala 44 i Željka Protića sa 42 poena.

Pero Šaranović je bio ubedljiv u C kategoriji sa 71 poenom. Drugi je bio Saša Dujović sa 50, a treći Petar Jovanović sa 49 poena.

U finalu GCB Mastersa, Beloševac je bio pobednik u stejblford bruto A kategoriji sa 27 poena. Stejblford neto pobednik je bio Danković sa 37 poena, ispred Zorana Mirkova sa 35 i Đorđa Zečevića i Dejana Simića sa po 33 poena.

U stejblford bruto B kategoriji, pobedio je Ivica Suturović sa 22 poena. Stejblford neto pobednik B kategorije je bio Radomir Luković sa 40 poena, ispred Željka Protića sa 36 i Irene Suturović-Bogdanović i Božidara Antonovića sa po 35 poena.

U C kategoriji, bruto pobednik je bila Katarina Flanđunis sa 15 poena. Pero Šaranović je imao 30 neto poena, a iza njega su bili Mladen Kapor sa 28 i Saša Dujović sa 27 poena.

Najduži udarac kod muškaraca imao je Dalibor Đurđić, a kod žena Katarina Flanđunis. Đurđić je takođe imao i udarac iz prve najbliži rupi.

Golf sezona na terenima na Adi nastavlja GCB ligom, koja će svoje finale imati 25. oktobra.

Kurir sport

Foto: GAS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Evo u kom će šeširu na žrebu biti reprezentacija Srbije

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...