Najnovije vesti

SVETSKA LIGA: Savić saopštio spisak igrača za utakmicu sa Rumunijom
Foto: VSS

srbija brani titulu

SVETSKA LIGA: Savić saopštio spisak igrača za utakmicu sa Rumunijom

Ostali sportovi

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak igrača za predstojeću utakmicu sa Rumunijom u prvom kolu Svetske lige, u kojoj brani titulu.

Vaterpolisti Srbije igraju u utorak 14. novembra od 19 časova u Zrenjaninu protiv Rumunije, utakmicu prvog kola Svetske lige.


Kako je saopštio Vaterpolo savez Srbije, Savić je pozvao igrače koji su na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvojili bronzanu medalju, a iz tog tima jedino će izostati povređeni Stefan Mitrović, koga će zameniti Strahinja Rašović.


"Želimo da igramo sa jakim sastavom jer još nije poznat domaćin takmičenja pa je moguće da i najbolji drugoplasirani sastav bude učesnik završnog turnira. Znamo Rumuniju, nama je najvažnije da se okupimo, prvi put posle avgusta i dobro obavimo treninge i utakmicu", rekao je Savić.


Na spisku su: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović i Branislav Mitrović.


Ekipa će se okupiti dan pre utakmice i treniraće u bazenu Zavoda za sport u Košutnjaku, a u Zrenjanin će otputovati na dan utakmice.


Srbija je petostruki uzastopni osvajač Svetske lige, a to takmičenje osvajala je 11 puta.

 

Kurir sport / Beta

Foto: VSS

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog čega FSS plaća kaznu od 210 hiljada franaka

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...