LEGENDA: Dejan Savić obradovao klince na Sajmu sporta
Foto: Marina Lopičić

Deco, svi na sport

LEGENDA: Dejan Savić obradovao klince na Sajmu sporta

Ostali sportovi -

Srbiji je ovo potrebno, ne samo profesionalni sport već da se najmlađi oprobaju u svim veštinama, poručio trofejni vaterpolo trener

Ako hoćete da vaša deca upoznaju svoje sportske idole - dođite na Sajam sporta, sjajnu manifestaciju koja je juče otvorena u Beogradu.

Dejan Savić, foto: Marina Lopičić

Kurir je i ovoga puta bio na licu mesta, a osmesi dečice koja su imala priliku da se oprobaju u brojnim sportovima jasan su pokazatelj da je i ove godine sve organizovano na vrhunskom nivou.

foto: Marina Lopičić

Šetajući od terena do terena, naleteli smo na brojne šampione, a porazgovarali smo i sa selektorom vaterpolo reprezentacije i trenerom Crvene zvezde Dejanom Savićem, koji nam je preneo svoje utiske o Sajmu sporta.

- Kao i prošle godine, treba pohvaliti organizatore. Ovo je sigurno velika manifestacija. Srbiji je potreban sport, i to ne samo onaj profesionalni nego i da se, pre svega društveno-kulturološki, kroz edukaciju najmlađih, prikažu sportovi i da se oni oprobaju u novim sportskim veštinama - kaže Savić, a zatim nam otkriva da će naredne godine u saradnji sa agencijom „Vindsport komjunikejšen“ biti deo kampa vodenih sportova u Vrnjačkoj Banji „Number One“.

Vanja Udovičić, foto: Marina Lopičić

- Kamp je počeo s radom ove godine i nastavlja se i naredne, od 7. jula do 28. jula. Pored osnovnog programa kampa, pripremili smo i Champion Challenge nedelju, koja će trajati od 28. jula do 2. avgusta i koju ćemo voditi moj prijatelj i kolega Igor Milanović i ja. Želim da pozovem sve da požure s prijavom jer će broj mesta biti ograničen. Već smo napravili plan i program koji ćemo uskladiti s mogućnostima dece. Neće biti samo klasičnog vaterpolo rada nego i velike edukacije kroz radionice - naveo je Dejan Savić.

foto: Marina Lopičić

Zvezda grabi ka cilju

NIJE BILO REALNO DA IGRAMO LIGU ŠAMPIONA

Povratak na klupu Crvene zvezde Dejan Savić zamalo je obeležio senzacionalnim plasmanom u Ligu šampiona. Ipak, njegovi puleni zastali su na poslednjoj prepreci:

- Zvezda je lepo počela, možda i bolje nego što je neko očekivao. Što se Evrope tiče, napravili smo veliko iznenađenje, bili smo na korak od Lige šampiona, ali se to pokazalo kao nerealna slika trenutnog stanja. Na neki način sam nezadovoljan što je ekipa propustila priliku da odigra još 14 izuzetnih utakmica. Grabimo ka cilju da iz A2 regionalne lige uđemo u A1.

Kurir / Gojko Filipović

Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track