PODRŠKA: Zlatiborac i u Tokiju uz srpske olimpijce!
Foto: Miloš Cvetković

Potpisan ugovor između OKS i poznate kompanije

PODRŠKA: Zlatiborac i u Tokiju uz srpske olimpijce!

Ostali sportovi -

Srećan sam što imam priliku da stavim potpis na ugovor koji je dosad davao dobre rezultate, poručio predsednik OKS Božidar Maljković

Olimpijski komitet Srbije i kompanija „Zlatiborac“ nastavljaju saradnju. OKS i „Zlatiborac“ potpisali su ugovor čime je ova kompanija ostala deo sponzorskog pula, koji u ovom olimpijskom ciklusu nosi naziv „Jedan tim - jedan cilj! Tokio 2020“.

Na svečanoj ceremoniji ugovor su potpisali Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, i Dušan Knežević, generalni direktor kompanije „Zlatiborac“.

- Za sve kvalitetne stvari i rezultate u životu neophodan je kontinuitet. Posebno je u sportu neophodno imati kontinuitet kako bi se ostvarili vrhunski rezultati i kako bi uložen rad pokazao maksimalne efekte. Danas sam srećan što imam priliku da stavim potpis na produžetak jedne takve saradnje.

Saradnje koja ima kontinuitet već drugi olimpijski ciklus, saradnje koja je počela da daje svoje prave rezultate i saradnje koja će u narednom periodu davati još više - izjavio je Maljković i dodao:

- Zahvaljujem našim partnerima iz kompanije „Zlatiborac“, koja je apsolutni lider na tržištu u svom segmentu poslovanja, što prepoznaju važnost ulaganja u sport i što su odlučili da ulaganje u sport nastave partnerstvom sa Olimpijskim komitetom Srbije.

Maljković i Knežević, foto: Miloš Cvetković

Doprinos imidžu Srbije

KNEŽEVIĆ: U ISTOJ SMO MISIJI

Kao lider u proizvodnji vrhunskih tradicionalnih suhomesnatih delikatesa, „Zlatiborac“ nastavlja saradnju sa olimpijcima Srbije.

- „Zlatiborac“ kao zvanična hrana Olimpijskog tima Srbije želi da da svoj doprinos unapređenju imidža srpskog sporta i Srbije u svetu, ali i razvoju mladih i perspektivnih sportista. - izjavio je generalni direktor kompanije Dušan Knežević.

Kurir / S. R.

Foto: Miloš Cvetković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track