TERZIĆ POKORIO BAZEL: Srbin u bespoštednoj borbi srušio Jordana Beljića
Foto: Pritnscreen/Facebook

FRANCUZ PATOSIRAN

TERZIĆ POKORIO BAZEL: Srbin u bespoštednoj borbi srušio Jordana Beljića

Ostali sportovi -

Srpski MMA borac Aleksandar Terzić pobedio je u spektakularnoj borbi u Bazelu francuskog takmičara srpskog porekla Jordana Beljića.

Publika je mogla da uživa tri runde u bespoštednoj borbi iz koje je mladi Beograđanin izašao trijumfalno jednoglasnom odlukom sudija.

Ovakav epilog i ne čudi, budući da je Terzić imao inicijativu tokom celog meča. U prvoj rundi nametnuo je borbu u parteru, da bi već na startu druge runde Beljić opet bio bačen na podlogu oktagona, pokušavajući da iz tog inferiornog položaja izađe sa što manjim oštećenjima na telu.

Treća runda se odvijala po matrici prethodne dve. Dominacija Terzića i Beljićeva bitka da izdrži sve te udarce dok na sebi ima rivala, pa je pobeda našeg borca bila logična odluka sudija.

Inače, Terzić je član kluba “Dušan Silni”, a odnedavno se za sve borbe priprema u kampu austrijskog borca srpskog porekla Aleksandra Rakića. Telo bez ijedne tetovaže odaje utisak netipičnog takmičara za MMA svet, a i životom van oktagona ruši perdrasude da su borci uglavnom ljudi sa one strane zakona.

- Nikad se nisam pobio na ulici, nikad nisam stajao na vratima klubova. Studiram, na trećoj sam godini DIF i boriću se dok god telo bude moglo da izdrži surov način treniranja i poseban režim ishrane - rekao je Terzić.

kurir.rs / Dejan Petković

foto: Printskrin/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT UŽIVO! Zbog čega su Zvezda i Partizan prestali sa saopštenjima?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track