NAJBOLJI SRPSKI SPORTISTI PRAZNUJU ŠIROM SVETA: Neka nam i 2018. bude zlatna!
Foto: Privatna Arhiva

Čija je jelka lepša

NAJBOLJI SRPSKI SPORTISTI PRAZNUJU ŠIROM SVETA: Neka nam i 2018. bude zlatna!

Ostali sportovi -

Ponoć u najluđoj noći prvo će doći kod Ivane Maksimović, potom i kod Novaka Đokovića, dok će većina zamisliti želju u isti čas po evropskom vremenu

Sudeći prema fotografijama, srpski sportisti dočekaće Novu godinu na različitim kontinentima širom sveta. Jelke su odavno okićene, praznična atmosfera je prisutna, a Kurir vam otkriva gde će neki od njih dočekati ponoć u najluđoj noći.

foto: Privatna Arhiva

Zlatibor

MILAN I SNEŽANA BORJAN

Golman Crvene zvezde Milan Borjan iza sebe ima fenomenalnu sezonu. Bio je jedan od najzaslužnijih za plasman crveno-belih u nokaut fazu Lige Evrope, kao i za prvu poziciju na tabeli domaćeg prvenstva. Posle odmora na Maldivima, sa suprugom Snežanom i sinom Filipom praznovaće na Zlatiboru.

foto: Privatna Arhiva

Kazanj

IVANA MAKSIMOVIĆ ANĐUŠIĆ

Ivana Maksimović Anđušić, srpska strelkinja i osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012, sa suprugom, košarkašem Danilom Anđušićem, uživa u novogodišnjoj atmosferi svog doma u ruskom Kazanju. Njih dvoje deo praznika provode u Rusiji, a deo sa porodicama u Beogradu.

foto: Privatna Arhiva

Dubai

NOVAK ĐOKOVIĆ

Najbolji srpski teniser je u 2017. imao i lepih i ružnih trenutaka. Rođenje ćerkice Tare sigurno je jedan od najsrećnijih momenata, dok sa sportske strane nije imao previše uspeha, pošto je zbog povrede lakta pauzirao šest meseci. U 2018. ulazi gladan pobeda.

foto: Privatna Arhiva

Rim

SINIŠA MIHAJLOVIĆ

Srpski stručnjak i trener Torina Siniša Mihajlović praznike provodi na srpsko-italijanski način u svom domu u Rimu. Njegova supruga Arijana Rapaćoni pobrinula se da cela kuća odiše novogodišnjom atmosferom u kojoj bračni par uživa sa svoje petoro dece.

foto: Privatna Arhiva

Beograd

MATIJA NASTASIĆ

Srpski fudbalski reprezentativac i igrač Šalkea Matija Nastasić tokom praznika će se odmoriti od naporne bundesligaške sezone. Matija i njegova supruga Jelena uživaju u praznicima sa sinom jedincem, a fudbaler se nada da će 2018. biti među „orlovima“ na Mundijalu u Rusiji.

foto: Privatna Arhiva

Istanbul

MARKO GUDURIĆ

Srpski košarkaški reprezentativac Marko Gudurić imao je uspešnu godinu. Iz Crvene zvezde prešao je u turski Fenerbahče, a osim na poslovnom planu, zadovoljan je i na drugim poljima poljima, pošto već duže vreme uživa u ljubavi sa devojkom Aleksandrom Dujović, s kojom i provodi novogodišnje praznike.

foto: Privatna Arhiva

Čikago

ANA IVANOVIĆ

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović ove godine posebno blista. Lepa Srpkinja ostvariće jednu od sigurno najvećih želja, pošto će u 2018. godini postati majka. Ona i suprug fudbaler Bastijan Švajnštajger uživaju u praznicima na američki način u svom domu u Čikagu.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track