RUKOMETAŠI ŽESTOKO ODGOVORILI SELEKTORU NA OPTUŽBE DA SU BANČILI TOKOM EP: Cvetković u popio 1.200 evra, na treninge nije ni dolazio, a meč protiv Belorusije vodio je pijan
Foto: Beta

neće više da ćute

RUKOMETAŠI ŽESTOKO ODGOVORILI SELEKTORU NA OPTUŽBE DA SU BANČILI TOKOM EP: Cvetković u popio 1.200 evra, na treninge nije ni dolazio, a meč protiv Belorusije vodio je pijan

Ostali sportovi -

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković pre nekoliko dana podneo je izveštaj o stanju ekipe pre i tokom Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, a sada su se oglasili igrači, koji tvrde da je sve što je selektor napisao laž i ističu da je selektor svako veče u Hrvatskoj bio pijan, da na 86 odsto treninga nije ni bio, a da je meč protiv Belorusije vodio pijan.

"Poštovani prijatelji rukometa i ljubitelji sporta, protekla dva dana smo bez ikakvog razloga i osnova stavljeni na stub srama, “zahvaljujući selektoru” Jovici Cvetkoviću, koji je izneo niz neistina na naš racun. Sada je došlo vreme da i mi progovorimo.

Odgovorno, sportski i moralno tvrdimo da je svaka reč izrečena od stane Cvetkovića notorna laz. Da krenemo od osnovog, informisanosti! Zar je moguće da selektor jedne zemlje ne zna u kom klubu mu igraju igrači?! Zar je moguće da je selektor pitao kapitena Žarka Šešuma kako je u Levenu, neznajući, naravno, da je on već četiri godine u Gepingenu! Zar je moguće da selektor postavi pitanje reprezentativcu Bogdanu Radivojeviću “gde si sad mali”, aludirajuci na klub u kom igra, jer naravno to tek nije znao? Zar je moguće da selektor ode u Skoplje da obavi razgovor sa Alemom Toskićem, a on igra u Velenju? Onda valjda i nije trebalo da nas čudi što nije znao 85% protivničkih igrača.

Šta ćemo sa činjenicom da na 86% treninga nije ni bio. A i kad jeste pušio je u sali gde se trenira! U trenerci sa grom Srbije! Na pušenje u svlacionici pred svaku utakmicu smo navikli, to nije novina. Nijednom tokom Evropskog prvenstva selektor nije putovao sa ekipom autobusom, već privatnim kolima. Nije se znalo kad su doručak ili večera, kad se kreće iz hotela...."

foto: Reuters

U nastavku ima još skandaloznih podataka:

"Za sedam dana u hotelu račun je bio 1.200 evra samo za alkohol! Onda i ne čudi sto je selektor svako veče bio pijan. Kulminacija je bila kad je u takvom stanju vodio utakmicu protiv Belorusije. Pod dejstvom alkohola je napao i udario potpredsednika Saveza, Dragana Škrbića. Da, to je istina, jer su igrači bili prisutni, razdvajali i smirili strasti. U najmanju ruku je sramotno i ružno da svoje neznanje, nered i skandale Jovica Cvetković pravda preko naših leđa.

Niko od nas nije išao na izlet, nego na Evropsko prvenstvo, da se časno i pošteno, kao i uvek, bori za svoju zemlju. Naša je dužnost da ovo kažemo, jer javnost koja je uz nas i kad pobeđujemo i kad gubimo mora da zna istinu! Mi prihvatamo naše greške ali nemamo razloga da lažemo i izmišljamo, mi se ne skrivamo, pobedu slavimo, poraze priznajemo. Sprtski pozdrav reprezentativci Srbije!", stoji u saopštenju dostavljenom medijima.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo šta Zvezdaši traže posle poraza u Moskvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track