(FOTO) SPORT ZA SVE: Velizar Đerić primio Davora Štefaneka
Foto: Sportski savez Srbije

U susret Evropskim kompanijskim igrama

(FOTO) SPORT ZA SVE: Velizar Đerić primio Davora Štefaneka

Ostali sportovi -

Novoizabrani predsednik Sportskog saveza Srbije s generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem posetio je prostorije Asocijacije sport za sve Srbije gde ga je ugostio predsednik Velizar Đerić sa članovima upravnog odbora.

Susret čelnika dve najmasovnije sportske organizacije u Srbiji bio je uvertira u ono što očekuje našu zemlju od 21. do 25. marta, a to je organizacija 14. Evropskih kompanijskih sportskih zimskih igara na Kopaoniku.

- Čast nam je što smo mogli da ugostimo olimpijskog šampiona i jednoglasno izabranog predsednika Sportskog saveza Srbije, gospodina Davora Štefaneka. Zahvalni smo što je sa v.d. generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem i savetnicom Kristinom Salijević došao da pruži punu podšku razvoja rekreativnog, masovnog i školskog sporta, koji Asocijacija sport za sve Srbije protežira širom naše zemlje. Ova godina je posebno značajna za nas, jer imamo privilegiju da organizujemo veliku međunarodnu manifestaciju na Kopaoniku, a to svakako ne bismo uspeli da nemamo i podršku ministarstva omladine i sporta s ministrom Vanjom Udovičićem na čelu - istakao je Velizar Đerić.

1 / 3 Foto: Sportski savez Srbije

Štefanek i Đerić podržali su jednog drugog u daljem radu, a sastanku su prisustvovali i generalni sekretar Asocijacije Jezdimir Marsenić, članovi upravnog odbora i radne grupe profesor Dušan Mitić, Slobodan Unković i Dušan Jovičić.

- Masovnost u sportu je neophodno zarad zdravlja nacije, a plan i program Asocijacije sporta za sve Srbije je upravo taj da se podstaknu svi da se bave sportom. Sportski savez Srbije i Asocijacija sport za sve Srbije i ranije su usko sarađivali, a tako će biti i ubuduće. Aktivnosti naših domaćina s iskusnim sportskim radnikom Velizarom Đerićem na čelu imaće našu punu podršku - naglasio je Davor Štefanek.

G. A.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) Zvezdi i Partizanu, FSS oduzima bodove?! Aprilililiiiiii……!!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track