BOKSERSKI SPEKTAKL: Lazarevac poprište duela Srbija – Slovenija
Foto: BSS

Očekuju nas odlične borbe

BOKSERSKI SPEKTAKL: Lazarevac poprište duela Srbija – Slovenija

Ostali sportovi -

Zakazan bokserski spektakl! U Lazarevcu, u hali Kolubara 3. marta 2018. biće održan boks meč između reprezentacija Srbije i Slovenije.

Nakon Jagodine u kojoj je prethodne nedelje održano Pojedinačno prvenstvo Srbije, naši bokserski reprezentativci imaju novi izazov – odbraniti orlovo gnezdo od naleta boraca iz Slovenije.

Pre sedam dana ljubitelji plemenite veštine dobili su potvrdu da domaći boks ima budućnost. Odlične borbe i vrhunska produkcija tada su mečeve u hali Jassa učinile istinskim praznikom, a publika je organizatorima postavila jasan zadatak – hoćemo još! Za boks revijama vlada veliko interesovanje, pa se i nakon meča u Lazarevcu očekuje nastavak organizacije mečeva u halama ispunjenim ljubiteljima plemenite veštine.

Borbe između kombinovane selekcije Srbije i reprezentativaca iz Slovenije počinju od 18 časova (3.3.2018) u hali Kolubara.

Šlager ove boks večeri se očekuje u okršaju u superteškoj kategoriji između Lazarevčanina Nemanje Stolića i Slovenca Mihe Vindisa.

"Naš prvi cilj je da budemo najbolji na prostorima bivše Jugoslavije, zatim krećemo u pohod na evropske i svetske medalje. Imamo odlične uslove za pripreme, što je nekada bilo nezamislivo za naš boks. Srpski bokseri su izuzetno spremni i po prvi put sam imao slatke muke da biram između nekoliko boksera u kategoriji kome dati nacionalni dres. To je znak da se boks probudio iz dubokog sna, da se vredno radi po klubovima i da su bokseri željni pobeda. Posle Slovenije idemo na Kup Bosne i Hercegovine, nakon čega će najboljih pet putovati na prvenstvo Evrope za mlađe od 22 godine" – rekao je selektor boks selekcije Srbije Tomislav Antelj.

Srbija vs Slovenija:

52kg Stefan Marković - Matej Riazanov 60kg Bojan Timotijević - Albert Elšani 66kg Nenad Jovanović - Gaši 56 kg Veljko Gligorić - Aleks Guzej 60kg Nemanja Gavrilović - Tadej Cernog 81kg Nikola Stevanović - Denis Lazar 91+ Nemanja Stolić - Miha Vindis

Organizator boks spektakla Srbija – Slovenija u Lazarevcu je Bokserski savez Srbije sa generalnim sponzorom kompanijom Telekom Srbije, dok je pokrovitelj grad Beograd.

Pozivamo publiku, sve ljubitelje boksa, kao i predstavnike sedme sile da dođu, podrže naše reprezentativce i uživaju u čarima ovog sporta.

Kurir sport

Foto: BSS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako bi kazna FSS nekome mogla da bude i nagrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track