NOVI PAZAR ODBRANIO TROFEJ U KUPU SRBIJE: U velikom finalu pali odbojkaši Crvene zvezde
Foto: EPA / Krzysztof Swidersk

HAMZAGIĆ PREDVODIO NOVOPAZARCE

NOVI PAZAR ODBRANIO TROFEJ U KUPU SRBIJE: U velikom finalu pali odbojkaši Crvene zvezde

Ostali sportovi -

Odbojkaši Novog Pazara odbranili su trofej u Kupu Srbije, pošto su u finalu u Lajkovcu pobedili Crvenu zvezdu sa 3:0 (25:13, 25:20, 26:24).

Posle sat i 16 minuta igre, Novopazarce je do trijumfa predvodio Irfan Hamzagić sa 17 poena.

"Igrali smo kao jedan i ispoštovali dogovor. Bila je to neverovatna predstava, što važi i za publiku koja nas prati cele sezone. Držali smo koncentraciju do kraja. Ovo je dokaz da odbojka u Srbiji živi", rekao je Hamzagić posle utakmice.

U pobedničkom timu, Marko Vukašinović upisao je 12, Benjamin Daca i Aleksa Polomac po osam, Marko Radosavljević šest, a Andrija Vilimanović pet poena.

"Presrećan sam što smo u mojoj debitantskog trenerskoj sezoni, posle Superkupa, osvojili još jedan trofej, a nadam se da ćemo konkurisati i za treći. Ambijent je bio predivan. Čestitam mojim igračima na svemu što su napravili, iako su nas u poslednja dva, tri meseca pratili problemi", kazao je trener Pazaraca Hamza Zatrić.

Na drugoj strani, Danilo Pavlović osvojio je osam, Aleksandar Gmitrović i Lazar Dodić po sedam, Milutin Nejić šest, a Nemanja Mašulović četiri poena za Crvenu zvezdu.

kurir.rs / Beta

foto: EPA / Krzysztof Swidersk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track